• Головна
  • 29 громадянам Львівщини вручили ордери на квартири
17:22, 4 січня 2013 р.

29 громадянам Львівщини вручили ордери на квартири

Ордери на квартири сьогодні отримали 29 громадян Львова та області, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, інвалідів війни та воїнів-інтернаціоналістів. За кошти держаного бюджету департамент житлового господарства та інфраструктури та виконавчий комітет ЛМР придбали 12 квартир.

«Є обов’язки влади, які влада повинна робити. Тих обов’язків є багато. Але сьогодні в мене є двоякі відчуття, тому що коли держава скеровувала вас брати зброю і воювати, чи гасити реактор, то говорили, що все буде вирішено. Але те «все буде вирішено» затягнулось на десятиліття. І сьогодні це є маленька дещиця, яку держава віддає. Я хочу сьогодні подякувати вам за вашу працю, за ваше розуміння обов’язку, який ви чесно і гідно виконали. Зі свого боку буду робити в подальшому все необхідне, щоб ті люди, які виконують свій обов’язок, були гідно вшановані і гідно відзначені державою. Дякую за вашу працю. Хотілося б, щоби так починався кожен місяць – з віддачі боргів людям, які десятиліттями на це чекають», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова. 

«У мене сьогодні четверте свято. Перше свято було, коли я повернувся з Афганістану, друге – коли народились діти, третє – коли народились онуки. Сьогодні четверте свято – я тримав житло», - розповів Володимир Топчий, воїн-інтернаціоналіст, учасник бойових дій в Афганістані.

Нагадаємо, за кошти, передбачені у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів, департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради придбав 5 квартир для інвалідів Афганістану, які перебувають на квартирному обліку у Львівській міській раді. Одна квартира у місті Львові, ще одна у Винниках та 3 квартири у смт. Брюховичі.

Для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та перебувають на квартирному обліку у Львівській міській раді, виконавчий комітет придбав 7 квартир: 6 – у м. Дубляни та ще одну – у м. Самборі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...