• Головна
  • У Львові розшукують позитивного водія маршрутки, щоб подякувати за роботу, - ФОТО
Доповнено
12:52, 16 жовтня 2019 р.

У Львові розшукують позитивного водія маршрутки, щоб подякувати за роботу, - ФОТО

Доповнено

15 жовтня користувач соцмереж Іван Дем'янчук опублікував пост із подякою водієві львівського автобуса.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Чоловік розшукує водія автобуса №9, який у Львові на свято Покрови дуже якісно працював, добре виглядав та дарував пасажирам гарний настрій.

"Допоможіть відшукати і зробити відомим водія маршруту номер 9, позитив на колесах...", - зауважив Іван Дем'янчук та виклав фото водія. Як з'ясувалося на День захисника України чоловік вийшов на роботу у вишиванці.

Користувачі соцмереж впізнали чоловіка за кермом, який, за словами пасажирів, постійно виходить на роботу у вишиванці. Пост зібрав більше шести десятків коментарів, у яких люди хвалять цього та інших водіїв львівського маршруту №9 за гарний вигляд, ввічливість та якісну роботу. 

"На цьому маршруті водії, як з іншої планети - виховані, уважні", "Класні водії і маршрут теж", "Аж захотілося просто проїхатися даним маршрутом, після прочитаного", - зазначають львів'яни.

Речниця ЛК "АТП-1" Ірина Рєвунова зауважила, що це водій їхнього комунального підприємства та подякувала за позитивні відгуки. У коментарі для 032.ua вона підтвердила цю інформацію та зазначила, що водія звати Тарас Павлик.

Нагадаємо, раніше у Львові преміювали водія маршрутного автобуса, який врятував пасажирку.

Доповнено: як розповіла у коментарі для 032.ua Ірина Рєвунова, водія звати Тарас Павлик, він працює на підприємстві з грудня 2018 року. На АТП-1 часто нагороджують водіїв за гарну роботу, зокрема, раніше активісти вирішили відзначити іншого водія автобуса №9 - Дмитра Ланя. Ірина Рєвунова додала, що у теплу пору року всі водії автобусів на комунальному підприємстві виходять на роботу в білих сорочках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #автобус #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,99
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...