• Головна
  • Для Військово-медичного клінічного центру купили новий операційний стіл, - ФОТО
13:09, 15 жовтня 2019 р.

Для Військово-медичного клінічного центру купили новий операційний стіл, - ФОТО

14 жовтня Благодійний фонд вільних та небайдужих передав новий операційний стіл моделі ЕТ 300 для відділення нейрохірургічної і неврології у Військово-медичний клінічний центр Західного Регіону.

Як розповіла 032.ua представниця Хондингу емоцій "!FEST", Фонд збирав кошти кількома шляхами, зокрема, за допомогою благодійних скриньок у мережі закладів, бофонами в системі "Локаль" та заявдяки пожертвам анонімних доброчинців. Загалом було зібрано 262 тисячі гривень упродовж 4 місяців.

Керівниця Фонду вільних та небайдужих Вікторія Христенко розповіла, що нове обладнання дозволить ефективніше робити складні операції на мозок та хребет.

"Загалом з початку цього року військові медики лише цього відділення (нейрохірургії та неврології) зробили 530 операцій, з них понад 60% - кваліфікують як складні операційні втручання",- додала Вікторія Христенко.

Операційний стіл - від українського виробника, компанії "Біомед". Лікарі переконують, що універсальне обладнання будуть використовувати щодня, адже воно має важливі переваги - це рентгенопрозорість (рентген можна робити під час операції) та функціональність (можливість фіксувати стіл під різними кутами). 

Нагадаємо, у Львівському кардіоцентрі запрацював новий ангіограф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...