• Головна
  • Іван Собко став четвертим заступником Мальського: що про нього відомо
20:32, 14 жовтня 2019 р.

Іван Собко став четвертим заступником Мальського: що про нього відомо

11 жовтня, керівниця Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак представила колективу нового заступника голови ОДА з питань охорони здоров'я, культури та релігій, освіти і науки, а також спорту та фізичної культури - Івана Собка.

Кореспондент сайту 032.ua зібрав наявну інформацію про те, хто такий Іван Собко і чим він займався раніше.

Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Насамперед, слід зазначити, що на зустрічі з колективом, Іван Собко пообіцяв зміни у фінансуванні стаціонарної допомоги, інвестиції, мікропроєкти, напрацювання нових програм у сфері охорони здоров'я. Очікується співпраця з Львівської облрадою по цих питаннях, впорядкування мережі комунальних некомерційних підприємств та їх реформування.

Іван Собко народився 17 січня 1984 року в селі Беньова на Турківщині. Закінчив Дрогобицький педагогічний ліцей (правничий профіль), Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Економіка і підприємництво", згодом - "Управління персоналом і економіка праці" та "Магістр державного управління", а також Вищу готельно-туристичну школу в швейцарському місті Кур за спеціальністю "Менеджер готельно-туристичного бізнесу".

Раніше працював начальником відділу аналізу програм та інвестицій управління економічної політики у Львівській облраді, пройшов 2015 року в облраду Львівщини як депутат від "Самопомочі". Окрім цього, був депутатом Брюховицької селищної ради та членом ГО "Фундація Перспектива".

Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Згідно з декларацією Івана Собка, він одружений та має двох доньок. З 2014 року володіє разом з дружиною квартирою в Брюховичах, площею 65,6 кв. м та вартістю 231 тис. грн. Його дружина має також клаптик землі в Малехові біля Львова, вартістю 50 тис. грн. Іван Собко користується автомобілем Skoda A5 2007 року випуску, вартістю 150 тис. грн, яка належить Романові Прокопу.

Торік Іван Собко отримав у Львівській облраді 507 тис. грн зарплати та ще 803 грн за сумісництвом у ЛРІДУ НАДУ при Президентові України. Його дружина отримала 10 тис грн. соцдопомоги по догляду за дитиною від Шевченківської РА міста Львова. Новий заступник Маркіяна Мальського також тримає 300 тис. грн готівки.

Нагадаємо, цього року у Львівській ОДА змінився керівник: новим намісником президента на Львівщині став Маркіян Мальський. Станом на нині, голова облдержадміністрації уже сформував нову команду та призначив усіх чотирьох заступників.

Так, перший заступник голови ЛОДА Василь Лозинський відповідатиме за сфери фінансів, міжнародної співпраці, аграрної промисловості, енергетики та туризму; заступник Юрій Холод - за земельні, містобудівні питання, ЖКГ, екологію, капітальне будівництво та куруватиме роботу Служби у справах дітей; заступник Тарас Грень відповідає за транспортні, соціальні питання, цивільний захист і оборону, а щойно призначений Іван Собко займатиметься охороною здоров'я, культурою, освітою, спортом та дотичними сферами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛОДА #Собко #Мальський #заступник #облдержадміністрація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Аналізуємо декларації очільників Львова та Львівської області, правоохоронців, політиків, суддів, депутатів та інших можновладців, розповідаємо про те, скільки вони заробляють, на чому їздять та скільки готівки зберігають у банках.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...