• Головна
  • Внаслідок аварійної посадки літака біля Львова загинуло 5 осіб, - ФОТО
10:21, 4 жовтня 2019 р.

Внаслідок аварійної посадки літака біля Львова загинуло 5 осіб, - ФОТО

4 жовтня о 7:10 при аварійній посадці за 13,7 км від міжнародного аеропорту “Львів” зник з радарів транспортний літак Ан-12.

Як повідомили в прес-службі ГУ ДСНС, на борту літака перебувало 8 осіб - 7 чоловік екіпажу та 1 супроводжуюча особа.

Один з членів екіпажу вийшов на зв’язок о 7:29 та повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. А вже о 7:46 Ан-12 знайшли за 1,5 км від злітно-посадкової смуги.

З пошкодженого літака рятувальникам довелось вивільняти трьох постраждалих. Їх із травмами різного ступеня важкості госпіталізували у медичні заклади Львова. Внаслідок падіння загинуло 5 осіб.

Фото: ГУ ДСНС

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

У прес-службі Міжнародно аеропорту “Львів” також прокоментували ситуацію. Отже, вантажний літак Ан-12 летів з Віго (Італія) до Стамбулу (Туреччина). В аеропорту “Львів” він здійснював посадку для дозаправки. А о 6:45 зв'язок з екіпажем зник. Смуга на зліт і посадку була закрита до 10:00.

Заступник міністра інфрастуктури України Юрій Лавренюк додав, що літак Ан-12 авіакомпанії “Україна Аероальянс” виконував чартерний вантажний рейс. Радіозв’язок з екіпажем втратили після запиту на посадку в аеропорті “Львів”.

Коли літак зник з радарів — в львівському аеропорті оголосили сигнал “Тривога”. Згодом вантажний літак здійснив аварійну посадку у зв’язку з закінченням пального на грунт в селі Сокільники.

Також прокоментував інцидент міністр інфраструктури України В’ячеслав Криклій:

За попередніми даними 3 загиблих, 3 важко травмованих живих, 2 ще розшукують, продовжується рятувальна операція. Співчуття близьким та рідним”, - йдеться у повідомленні В’ячеслава Криклія.

Обставини та причини авіаінциденту розслідують. 

Нагадаємо, вночі 28 серпня у Дрогобичі на вул. Грушевського, 101, обвалився під'їзд житлового чотириповерхового будинку. Внаслідок трагедії загинули 8 людей, серед яких - 5-річний хлопчик. Ще семеро людей отримали травми. Повну хронологію подій можна прочитати за посиланням

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...