• Головна
  • Як зізнаються в коханні у Львові: 5 оригінальних освідчень, - ФОТО
09:17, 4 жовтня 2019 р.

Як зізнаються в коханні у Львові: 5 оригінальних освідчень, - ФОТО

Львів часто називають маленьким Парижем і не випадково: історичні вулички центральної частини міста, велика кількість оглядових майданчиків та кретивних просторів сприяють закоханим.

Кореспондент сайту 032.ua поспілкувався із засновницею івент-компанії Flash Day agency Тетяною Барнович та дізнався про 5 найбільш оригінальних освідчень, які робили закохані у Львові та неподалік нього.

Освідчення з аквалангістом

Як зізнаються в коханні у Львові: 5 оригінальних освідчень, - ФОТО, фото-1

Закохані приїхали до Львова на вікенд та вирішили відвідати заклад, де в двоповерховому акваріумі водяться риби та акула. У певний момент, в акваріум спустився аквалангіст, щоб погодувати рибок. Дівчина спостерігала за дійством, аж раптом аквалангіст дістав табличку з написом: "Танюша, виходь за мене!". Дівчина довго не могла оговтатись від побаченого та сказала коханому: "ТАК!".

Освідчення під час польоту на параплані

Хлопець вирішив вразити свою кохану так, щоб вона не забула цей день ніколи. Під час звичайного походу в гори, він запропонував їй політати на параплані. Дівчина була в захваті від польоту, милуючись красою Карпат. Пролітаючи над полониною, вона помітила величезний напис: "Оксана, виходь за мене!", дуже розчулилась, і довго не могла в це повірити. Після приземлення, хлопець зустрів кохану з букетом її улюблених квітів, а вона із впевненістю відповіла йому "ТАК!".

Лицарське освідчення

Хлопець вирішив завоювати руку і серце коханої у лицарському поєдинку: для цього організували зйомку середньовічного фільму із запеклими боями. Герой виконував головну роль у фільмі, тож відвідував спеціальні тренування упродовж цілого місяця. У день самої зйомки, для освідчення підготували знімальний майданчик з відповідним антуражем і глядачами, серед них - і майбутня наречена. Дівчина не здогадувалась, що її коханий - головний лицар, оскільки він був в обладунках. Під час поєдинку хлопець вибив меча у супротивника, зняв шолом, підійшов до своєї коханої, став на коліно та попросив її руки та серця. Дівчина була вражена, і звісно ж, погодилась вийти заміж за свого лицаря.

Освідчення під час "підставної" весільної церемонії

Це був той момент, коли йдеш на весільну церемонію до друзів, а потрапляєш на свою власну. Професійна ведуча, струнний квінтет, велика кількість запрошених гостей - все було дуже правдоподібно. Але коли ведуча запросила нареченого спуститись сходами, а замість нього вийшов коханий дівчини, то вона не розуміла, що відбувається. Хлопець пройшов червоною доріжкою та в найщиріший спосіб зізнався своїх коханій у почуттях. Бурхливі оплески заполонили залу, а глядачі не могли стримати сліз, адже це був один з найчуттєвіших моментів у житті пари.

Освідчення в дельфінарії

Хлопець вирішив втілити в життя мрію коханої і запросив її відвідати дельфінарій. Закохані приїхали на виставу та разом з іншими глядачами спостерігали шоу, а після завершення програми відбувся розіграш безкоштовного плавання з дельфінами, у якому пара перемогла. Закохані насолоджувались моментом, малювали та плавали з дельфінами. Дівчина настільки захопилася процесом, що не помітила, як її коханий випадково зник. Тоді дельфін підніс дівчині каблучку, і під музичний супровід скрипаля, вийшов хлопець з великим букетом квітів та зробив пропозицію руки і серця! Дівчина була дуже вражена сюрпризом коханого та погодилась стати його дружиною!

Нагадаємо, раніше у Львові айтішник зізнався у почуттях своїх коханій у фойє аеропорту та подарував їй Porsche Cayenne.

Фото надані Flash Day agency

Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #освідчення #кохання #закохані
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,80
EUR
42,76
42,81
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...