• Головна
  • 31-річний Орест Олеськів очолив управління транспорту Львівської міськради
Кадрові призначення
13:05, 2 жовтня 2019 р.

31-річний Орест Олеськів очолив управління транспорту Львівської міськради

Кадрові призначення

2 жовтня у Львівській міськраді оголосили переможця чергового конкурсу з визначення нового керівника управління транспорту.

Тепер за львівський транспорт відповідатиме 31-річний Орест Олеськів, передає кореспондент сайту 032.ua із посиланням на ЛМР.

Мер Львова Андрій Садовий заявив на апаратній нараді, що віднині на посади керівників управлінь у мерії призначатимуть молодих людей.

Зазначимо, що Орест Олеськів закінчив факультет міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, пройшов школу управління  «Public Management» УКУ,  різні курси з урбаністики та сталої міської мобільності у Львові та німецькому Ляйпціґу.

Раніше працював у КУ “Інститут міста” та ЛКП “Інститут просторового розвитку”, перед цим відповідав за благоустрій парків, лісопарків, озеленення Львова.

Орест Олеськів також є співзасновником та головою ГО “Львівська асоціація велосипедистів”, членом ради нацоб’єднання “Українська велосипедна мережа”.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий привітав колегу з новим призначенням та зауважив, що його попередник Олег Партика, який більше двох років виконував обов’язки керівника управління продовжить працювати заступником Олеськіва.

“Має вийти якісна синергія досвіду Олега та свіжих поглядів Ореста”, - заявив Андрій Білий.

Згідно з декларацією за 2018 рік, Орест Олеськів має частку власності на квартиру у Львові, площею 62, 3 кв. м. Його мати володіє квартирою на 57,7 кв. м у Львові, а батько - квартирою на 30,4 кв.м у Львові та житловим будинком на 93,5 кв.м на Сколівщині. Сім’я має один автомобіль “Субару Форестер” 2008 р.в., вартістю 195 тис. грн, задекларований на батька Ореста Олеськіва - Ігора. Торік посадовець заробив 138 тис. грн зарплати.

Нагадаємо, Олег Партика виконував обов'язки начальника управління транспорту Львівської міськради з 2 березня 2017 року. До цього начальником управління був Віктор Щир.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛМР #транспорт #Олеськів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...