• Головна
  • Олег Сенцов у Львові: де та коли його можна зустріти
23:03, 18 вересня 2019 р.

Олег Сенцов у Львові: де та коли його можна зустріти

У неділю, 22 вересня, Олег Сенцов приїде до Львова у рамках Форуму видавців. Побачити його можна буде на двох локаціях.

Кореспондент 032.ua підготував добірку місць, де буде Олег Сенцов та чому. 

Український режисер буде на двох подіях - на презентації книги та на правозахисній акції.

Фото: obozrevatel.com

Фото: obozrevatel.com

Зустріч з Олегом Сенцовом відбудеться у неділю, 22 вересня, о 13:00 у Львівській національній філармонії, що на вул. Чайковського, 7. Він приїде на 26 Book Forum з презентацією книги «Маркетер». Це збірка його малої автобіографічної прози, яку він написав, перебуваючи в ув'язненні. Разом із ним на презентації будуть Мар’яна Савка, Тетяна Терен, Андрій Курков, Олександра Матвійчук та Римма Зюбіна. 

Як повідомляє прес-служба ЛМР, також побачити Олега Сенцова можна буде о 12 годині біля пам'ятника І.Франкові (вул. Університетська, 1). Він долучиться до правозахисної акції «Лист з-за ґрат. Письменницький марафон на підтримку українських заручників Кремля». 

Нагадаємо, Олег Сенцов у російському ув’язненні зустрів шість своїх днів народження. За час перебування у в’язниці його нагородили державними нагородами України: Орденом за мужність I і III другого ступеня, Національною премією Шевченко. Український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст. Лауреат Премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Національної премії України імені Тараса Шевченка. 

Довідка. Олег Сенцов — український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст. Лауреат Премії Сахарова за свободу думки Європарламенту та Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Додамо, у Львові розпочався Форум видавців, який буде тривати до 22 вересня, кореспондент 032.ua розповів про безкоштовні події. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Book_Forum #032.ua #політв'язні #Олег_Сенцов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,13
43,20
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...