• Головна
  • Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО
15:25, 15 вересня 2019 р.

Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО

Другий тиждень осені потішив українську публіку виходом низки прем’єрних кліпів від популярних виконавців.

Кореспондентка сайту 032.ua пропонує своїм читачам ознайомитися з п'ятьма піснями, які щойно презентували музиканти різних жанрів.

alyona alyona - Булiнг

Українська реп-виконавиця "alyona alyona" опублікувала на своєму YouTube-каналі новий гостросоціальний кліп під назвою "Буллінг". У кліпі виконавиця стала на захист підлітків, які страждають від цькування та упередженого ставлення у школах та колективах.

Друга Ріка - Сьомий день

Рок-гурт "Друга Ріка" та акторка, журналістка Яніна Соколова випустили кліп на пісню "Сьомий день" у рамках соціального проекту "Я, Ніна", який покликаний змінити те, як онкохворі сприймають себе та як їх сприймає суспільство. Історія в кліпі має автобіографічний характер. Додамо, що навесні 2019-го журналістка повідомила, що поборола рак.

PIANOБОЙ feat. ALINA PASH - Перша Леді

Дмитро Шуров, відомий як "Pianoboy" і Аліна Паш випустили кліп на спільну пісню "Перша леді", який представили сучасним жінкам, з їхніми особистими історіями, слабкостями і успіхами. Пісня про те, що кожна жінка є першою леді свого життя. Додамо, що у кліпі можна побачити багатьох відомих українських жінок.

Сергій Бабкін - Єви і Адами

Артист Сергій Бабкін випустив нову пісню "Єви і Адами", яка вже стала хітом концертів туру "Музасфера". Обкладинкою треку стала художня інтерпретація фотографії Сергія з дружиною Сніжаною, після публікації якої пару охрестили "Євою і Адамом". Наразі артист готує прем’єру відеокліпу на трек "Єви і Адами", який буде не менш відвертим.

O.TORVALD feat. YULIA YURINA - Роздягни мене

"O.Torvald" і Юлія Юріна з гурту "YUKO" випустили кліп на спільну пісню "Роздягни мене". Пісня була презентована ще на фестивалі "Atlas Weekend", тоді спільне виконання закінчилося поцілунком артистів. Додамо, режисером відео став Delta Arthur, відомий співпрацею з "alyona alyona".

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про круті музичні новинки першого тижня осені від українських виконавців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #музика #українське
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...