• Головна
  • Львівське свято Пампуха запрошує господинь з «фірмовим» рецептом пампушка
20:00, 25 грудня 2012 р.

Львівське свято Пампуха запрошує господинь з «фірмовим» рецептом пампушка

У Львові 7-9 січня в рамка VI Міського Свята Пампуха відбудеться «Конкурс господинь»!До участі запрошуються усі господині, які мають «фірмовий» рецепт власного Різдвяного пампушка і вважають, що він найсмачніший.

«Наближаються Різдвяні свята. У всіх родинах готуються до Святої вечері, а пампухи є однією із обов'язкових страв на святковому столі. Пропонуємо господиням поділитись частинкою святкувань в дома та долучитись до Свята Пампуха, взявши участь у «Конкурсі господинь». Кожного  року з’являється все більша кількість учасниць, які демонструють власні кулінарні таланти та дивують своїми незвичними, смачними пампушками і новим рецептом. Журі обере найсмачніші пампушки, а господиня, яка їх приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2013 року» та отримає цінний приз!», - розповів Андрій Сидор,  директор VI Міського Свята Пампуха.

Конкур господинь. Свято Пампуха.

Конкур господинь. Свято Пампуха.

 Також, кожен охочий зможе долучитись і до інших пампухових забав, серед яких «Конкурс на найкращий вертеп 2013 року», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс ангелів і чортів». Детальніше про конкурси на сайті Свята www.pampuh.lviv.ua.

Окрім забав, на площі Ринок усіх гостей Свята Пампуха чекає «Львівська різдвяна Пошта», «Пампухова Хата», «Святковий ярмарок» та спеціально створена до Свята величезна 4-метрова Різдвяна зірка – найбільший головний символ Різдва у Львові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...