• Головна
  • 6 причин, щоб почати користуватися секс-іграшками
Новини компаній
11:28, 13 вересня 2019 р.

6 причин, щоб почати користуватися секс-іграшками

Новини компаній

Не так давно на території сучасної Німеччини був знайдений фалоімітатор, якому приблизно 28 000 років. На даний момент — це найдавніша секс-іграшка, яка коли-небудь була знайдена. Саме так, початок історії використання перших секс-іграшок коріннями сягає в далеке минуле, але лише зараз (буквально з початку 2010-х) нам стало «по собі» обговорювати, купувати і використовувати їх.

Але якщо з якихось причин ви все ще соромитеся експериментів в сексі, дозвольте нам сказати, що іграшки для дорослих дуже важливі так як вони «технічно» створені для отримання максимального задоволення в ліжку. Ми наведемо 6 причин, за якими ви просто зобов'язані спробувати на смак аромат любові, подарований секс-девайсами.

1. Бонус. Секс-шоп ближче ніж здається

Для тих з вас, хто все ж налаштований придбати виріб для сексуальних утіх, але думає, що похід в магазин для дорослих ляже плямою ганьби на все життя — поспішаємо порадувати. У Львові працює секс-шоп, який здійснює доставку товару прямісінько вам під двері або до найближчого відділення Нової Пошти у Львові, при цьому не вимагаючи ніяких особистих даних. Потрапити в секс-шоп можна за адресою 69.toys/lvov/ або замовити товар за телефоном у Львові 032-232-00-69.

2. Секс-іграшки не тільки для самотніх людей

Всупереч поширеній думці, ці іграшки не є «альтернативою» партнеру по сексу. Використовуючи вібратор або дилдо в ліжку разом з партнером можна домогтися значного збільшення тривалості цих самих дорослих ігор.

3. Деяким дівчатам вони дійсно потрібні

Для досягнення оргазму жінкам просто необхідна правильна стимуляція ерогенних зон, зокрема в області клітора, і правильний настрій. Залишаючись наодинці з улюбленою секс-іграшкою, жінка може довести себе до справжнього оргазму адже зображувати «фейковий» немає ніякого сенсу. Кожній дівчині варто поекспериментувати у цьому напрямку щоб краще зрозуміти себе.

4. Вони допомагають вам «говорити» про секс

Спільне обговорення з партнером секс-іграшок, які ви б хотіли разом використовувати в ліжку, відкриє для кожного сексуальні потреби другої половинки. Такі розмови дуже важливі для найкращого розуміння один одного.

5. Порушення монотонності

Поява нового «друга» допоможе вам зламати усталену монотонність у ліжку. Анальні пробки і вібратори, кільця і ​​насадки, батоги і мотузки, вакуумні помпи і пов'язки на очі та багато іншого підійдуть як для жінок, так і для чоловіків і значно збільшать отримане задоволення.

6. Вони знають «правильні» точки

Секс іграшки розробляються, можна сказати, з наукової точки зору, щоб допомогти вам в отриманні максимального задоволення. Секс-іграшки покликані допомогти як у стимуляції вашого тіла, так і простимулювати уяву. Кожна іграшка для дорослих розробляється щоб впливати на потрібні точки задоволення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...