• Головна
  • «Від Різдва до Різдва» стартує у Львові
14:06, 25 грудня 2012 р.

«Від Різдва до Різдва» стартує у Львові

Завтра, 26 грудня, о 16:00 в галереї «Дзиґа» відбудеться відкриття виставки живопису «Від Різдва до Різдва». На виставці будуть представлені 40 творів живопису молоді з особливими потребами. Одразу по відкритті виставки буде проведено благодійний аукціон.

На виставці буде представлено 40 творів живопису. Авторами робіт є молодь з особливими потребами центру «Джерело», віком від 18 до 35 років. Проведенням подібної виставки організатори мають на меті показати творчі можливості особливих дітей та знайти покупців на їхні твори.Отримані кошти передадуть на допомогу дітям та молоді центру «Джерело».
З молотка підуть 20 робіт, відібраних мистецтвознавцями. Стартова ціна лотів 200 гривень. Інші роботи, що не входитимуть в лоти можна буде придбати впродовж виставки до 14 січня 2013 року. 

Проект «Від Різдва до Різдва» пропонує дещо незвичний погляд на живопис переконані організатори:

Тут, помітний чіткий розвиток творчого потенціалу та професійної мистецької майстерності кожного з учасників виставки, а також нові методики образного-стилістичного творення сучасного українського мистецтва. Важливою складовою є також використання сучасних матеріалів живопису, що віднедавна широко застосовуються у мистецтві. Кваліфіковану та експертну оцінку творів здійснять провідні сучасні художники та мистецтвознавці.
Експозиція творів виступає як інсталяція емоційно-настроєвих станів, що складається з робіт, виконаних під час арт-терапевтичних занять. Головним формотворчим чинником інсталяції виступає колір, пляма та фактура, як визначальні принципи психологічного стану авторів робіт. Окрім того всі процеси їхньої роботи здійснювались за основними засадами арт-терапії та арт-педагогіки.
«Наші  учасники виставки - це молодь з особливими потребами, вік яких - від 18 до 35 років. Кожен з них мимоволі вносив щось неповторне, зважаючи на індивідуальні особливості. Проект також ініціюватиме зацікавленість творчістю неповносправних людей, їхніми можливостями та потребами, підвищить їхню мотивацію до самостійної творчості, сприятиме розвитку зміні стереотипів» -кажуть організатори

Виставка триватиме  до 14 січня 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...