• Головна
  • На час холодів у місті діятиме Пункт денного обігріву бездомних
18:11, 20 грудня 2012 р.

На час холодів у місті діятиме Пункт денного обігріву бездомних

Вже кілька років у Львові функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Наразі в приміщенні Центру розпочав роботу ще й Пункт денного обігріву бездомних, утім за кілька днів його буде переміщено в центральну частину міста.

«Людина, яка не має де жити, може прийти сюди, в Центр на вулицю Кирилівську, переночувати, отримати зранку теплий чай і страву, щоби можна було себе нормально підкріпити. Зазвичай бездомні на день тут не залишаються. Зараз, враховуючи похолодання, ми вживаємо заходів, щоб забезпечити можливість перебування в теплі також впродовж дня», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Куома интернет магазин допоможе захиститься від будь-якого холоду.

«Наразі діє Пункт денного обігріву бездомних городян в приміщення Центру обліку і нічного перебування бездомних на вул. Кирилівській, 3а, другий поверх. Тут можна обігрітись, попити чаю, проконсультуватись з соцпрацівником Центру. Однак, враховуючи те, що більшість безхатьків перебувають в денну пору переважно в центральній частині міста, ми в часі кількох днів плануємо перемістити цей Пункт у одне з приміщень в центральній частині міста. Як тільки будуть вирішені всі організаційні питання про нове місце розташування Пункту обігріву на час сильних холодів ми максимально повідомимо громадськість», - наголосила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталка Федорович.

Нагадаємо, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3а, тел.: 2331479, 2331049.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...