• Головна
  • У Львові відкрили головну ялинку
14:23, 20 грудня 2012 р.

У Львові відкрили головну ялинку

Головна ялинка міста засвітилась! Вчора урочисто відкрили міську красуню. 17-метрове деревце прикрасили цьогоріч дерев’яними яворівськими іграшками та гарними ялинковими прикрасами, які надав Склодзеркальний завод.

images11

 «Прекрасний «Дударик», прекрасні іграшки, чудова атмосфера. На цій ялинці багато любові, добра. Тому ця ялинка всіх запрошує до Львова, щоб всі українці приїхали і відчули атмосферу Різдва. У Львові це особлива пора ласки і благодаті. В цьому її особливість, бо вона від щирого серця. Любов львів’ян до всіх гостей – це найважливіше.

Ці ангели, які сповіщають на чотири сторони світу про народження Ісуса Христа, - це наша особливість. Ці красиві іграшки – ручної роботи, дерев’яні.

Кожного року ялинка у Львові є особливою. Вона красива кожного року, бо вона з великою любов’ю привозиться до Львова.» - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Вчора на площі біля Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької урочисто міський голова Львова Андрій Садовий разом із дітьми з сиротинців «запалили» головну ялинку. Львів’яни та гості міста мали можливість спостерігати за цікавим святковим шоу із виступами хорової капели «Дударик» та проекту «Сніжність». Особливістю цьогорічного відкриття ялинки стала трансляція відеоролику «Основні події Львова 2012 року».

Нагадаємо, народні майстри Остап Сойка та Оксана Когут виготовили для львівської ялинки 200 автентичних прикрас. ЛКП «Львівсвітло» облаштувало ялинку ілюмінацією. На встановлення, прикрашання та охорону з міського бюджету було виділено 55,5 тис. грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...