• Головна
  • Львів'янам пропонують запастись газом на цілу зиму
22:12, 22 серпня 2019 р.

Львів'янам пропонують запастись газом на цілу зиму

Із 23 серпня до 25 вересня, мешканцям Львова та області пропонують закупити газ на цілу зиму за літньою ціною по акції "Твоя енергонезалежність".

Про це 032.ua повідомили у прес-службі "Львівгаз збуту".

Вперше споживачам пропонують придбати газ на весь опалювальний сезон наперед, за ціною на літо - по 5995,53 грн за 1000 кубометрів. Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений - до 25 тис куб. м на одне домогосподарство.

Гарант акції - НАК «Нафтогаз України» переконує, що таким чином мешканці зможуть до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону.

Читайте також: ТЕСТ: Як добре ви знаєте державні символи України

Оформити замовлення можна онлайн, на сайті 104.ua у Особистому кабінеті або у Центрі обслуговування клієнтів «Львівгаз збуту». Для цього потрібно мати паспорт громадянина України, актуальні показники газового лічильника та внести повну передоплату за придбаний запас газу.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає боргів за цей енергоносій.

Для того, щоб легше визначитися з необхідним резервом газу на зиму, львівські "газівники" нададуть клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди або ж клієнти зможуть самостійно розрахувати потрібні обсяги на опалювальний період онлайн в Особистому кабінеті за допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати придбаний по акції газ, можна буде від 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року. Якщо весь газ споживачі витратять до 1 квітня 2010 року, вони зможуть отримувати його на загальних умовах - по ціні ПСО, котра діятиме на той час.

Читайте також: Рейтинг шкіл Львова-2019: які навчальні заклади є найкращими в місті

Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року матиме залишок купленого газу, зарахують грошовий еквівалент на особовий рахунок. Їх можна буде використати для подальших розрахунків за газ чи повернути за заявою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...