• Головна
  • У Львові на хабарі затримали чиновницю міської ради, - ФОТО
12:31, 15 серпня 2019 р.

У Львові на хабарі затримали чиновницю міської ради, - ФОТО

У вівторок, 13 серпня,  у Львові на хабарі погоріли двоє осіб, які за неправомірну вигоду обіцяли посприяти у прискоренні процедури державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

Як повідомили у відділі комунікації поліції, зловмисниками виявились заступник начальника одного з відділів Львівської міськради та посередник-адвокат.

За словами оперативників, правопорушники організували схему незаконного збагачення- отримували неправомірні вигоди за сприяння у державній реєстрації прав власності на нерухоме майно. Проте їх викрили під час одержання чергового хабара у розмірі 300 доларів та 2000 гривень. За ці кошти зловмисники мали посприяти пришвидшенню процедури оформлення земельної ділянки. Їх затримали в порядку ст. 208 КПК України.

У прес-службі Львівської міської ради підтвердили факт затримання заступника начальника відділу управління державної реєстрації ЛМР.

«Львівська міська рада вимагає від правоохоронців об’єктивного розслідування, якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, то вона має понести відповідне покарання» - йдеться у повідомленні мерії.

За інформацією Zaxid.net, на хабарі затримали 40-річну Ілону Мельник, яка є заступницею начальника відділу реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень управління державної реєстрації ЛМР.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.  Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.              

Читайте також: ЄБРР затвердив учасників останнього етапу тендеру на Е-квиток у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #хабар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...