• Головна
  • Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море
11:02, 17 серпня 2019 р.

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море

Літо — період нічних прогулянок, смачної кави на терасах Львова та, звісно ж, відпусток від роботи та канікул у школі. Найтепліша пора року практично закінчилась, а Ви не встигли позасмагати на сонечку біля моря?

Журналістка 032.ua пропонує своїм читачам розважальну добірку зідей, що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море.

Ванна теж маленьке море

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-1

Якщо вже так трапилось, що єдине море, яке “світить” Вам цього року — це ванна, то “поплавайте” у ній атмосферно. Для цього нам знадобиться лише роздрукована світлина пальм, морська сіль для ванни та келих шампанського. Для довершеності картини можете включити на телефоні “Звуки морського бризу” чи “Крик чайки” та розкидати на підлозі ванної кімнати пісок. Якщо під руками немає піску (дивно б було, як би Ви тримали вдома пісок), то наповнювач для котячого лотку цілком підійде. А ще у ванній кімнаті можна влаштувати пінну вечірку.

Надувний басейн на даху

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-2

Літо — час для масштабних вечірок! Тож не соромтесь, беріть ключі від даху свого будинку та влаштуйте там вечірку. І не забудьте надувний басейн, адже саме він має стати родзинкою дійства. Відповідно, дрес-код Вашої вечірки — купальні костюми. Можна ще шашлики в мангалі посмажити та приготувати освіжаючі коктейлі. І пам’ятайте, якщо після такої вечірки на Вас косо дивитимуться сусіди, то вони Вам просто заздрять, бо їх не запросили.

Причеп до авто

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-3

А якщо Ви хочете показати всім оточуючим, що Вам і без того моря добре, то ось неординарна ідея — причеп з водою до автомобіля. Уявіть собі: містяни потерпають від спеки, а Ви в той час у купальнику з коктейлем хлюпаєтесь в басейні, водночас катаючись центральними вулицями Львова. Але щоб втілити цю ідею в життя, Вам доведеться найняти собі водія, який кататиме Вас по місту (який погодиться на таке).

Імітуйте відпочинок №1

Набридло дивитися на фото людей у соцмережах, які летять кудись на відпочинок? Не проблема! Не потрібно переставати з ними товаришувати чи блокувати, Ви можете зробити таку ж світлину не виходячи з дому. Для цього нам знадобиться лише екран комп’ютера чи телевізора, де на заставці небо з хмаринками, і кришка для унітазу (серйозно). Приставте кришку до монітору — вуаля, ілюмінатор в домашніх умовах. Чудова локація для селфі.

Віртуальне життя теж життя

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-4

Якщо в реальному житті з поїздкою на море не склалося, то можете погрітися на пляжі у віртуальному світі. Як це працює? До прикладу, скачуємо/купуємо популярну гру “Sims, створюємо там себе з друзями чи коханою людиною і відправляємось на море. Можете навіть дозволити собі відпочити біля океану. А великий плюс віртуальної поїздки — можна не брати з собою дітей. Ви взагалі зможете в цій грі втілити всі свої мрії: від престижного місця праці до зустрічі з єдинорогом. Але будьте обережними, “лакшері” життя викликає залежність, навіть якщо воно віртуальне.

Курорт на городі

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-5

Вже кінець літа, люди навколо хизуються засмагою, а Ви в прямому сенсі біла ворона - досі з білосніжною шкірою (в народі ще кажуть “діти підвалу”) чи ще гірше — у Вас “засмага водія” (лише руки, по лінії футболки)? То ось хороша нагода відвідати родичів в селі. Кілька годин в день допомагатимете їм по господарству, поратиметесь в городі, ще в полі корів попасете — такий собі відпочинок з користю. Основне ці всі завдання робити у купальному костюмі, тоді Ваша засмага навіть перевершить засмагу сусідки, яку чоловік таки звозив на море. А всім допитливим можете казати, що Ви довго відпочивали на курорті “allinclusive” за кордоном. Шах і мат.

Цінуйте дощ

Так типово для львівської погоди – за вікном дощ. Та не поспішайте злитися чи розчаровуватись, адже ці погодні умови навпаки хочуть Вам допомогти! Завжди мріяли поплавати у відкритому морі на кораблі? То беріть/купіть надувну шлюпку і гайда в сплав затопленими вулицями Львова! Можливо, рибок у воді Вам роздивитися й не вдасться, проте така подорож все одно подарує Вам незабутні емоції.

До речі, фото на елітному кораблі можна зробити й в домашніх умовах:

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-6

Сардельки на берегу моря

Що робити, якщо Ви цього літа так і не поїхали на море , фото-7

І знову про тренди соціальних мереж – фото ніг на пляжі. А у Вас досі немає такого? Ну нічого, таке фото теж легко зробити вдома! Знову ж таки, нам знадобиться екран комп’ютера чи телевізора, де на заставці морський пляж, і Ваші ноги або ж навіть пальці на руках. Якщо підібрати правильний ракурс, то ніхто навіть нічого й не запідозрить.

Читайте також: 10 ідей, куди полетіти зі Львова на море восени.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАТИМЕТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...