• Головна
  • У Львові на пошті є не лише вітальні листівки, але і справжнє шоу
09:56, 19 грудня 2012 р.

У Львові на пошті є не лише вітальні листівки, але і справжнє шоу

Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» подарувала святкове дійство «Даруймо добро разом!». Дітям своїх працівників.

Святковий захід організований у два етапи (для дітей поштовиків та для дітей-сиріт), які відбуватимуться у залі на другому поверсі будівлі Львівського Поштамту на вул. Словацького, 1.

Вчора, 18 грудня, для дітей поштовиків із новорічно-різдвяною постановкою виступили актори театру «Воскресіння» та дитячий гурт «Мальдіви».

Свято для дітей-сиріт відбудеться сьогодні 19 грудня о 14.00 год. Для дітей, обділених батьківською турботою, виступатимуть вокальний ансамбль «Веселі промінчики», діти з хореографічного ансамблю «Калинове намисто», актори театру «Слово», а також діти працівників УДППЗ «Укрпошта», які готують мистецьку сценку.

Крім розважальної програми, для малечі також підготували солодкі гостинці та подарунки, а у святковому залі дітей зустрічатиме прикрашена святкова ялинка.

Святкове дійство до Дня Святого Миколая «Даруймо добро разом!» відбувається з ініціативи директора Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василя Веселого та за сприяння Шевченківської районної адміністрації міста Львова, Львівської обласної державної адміністрації та церкви Різдва Пресвятої Богородиці (ЛМЖГО «Творче джерело»).

Крім цього УДППЗ «Укрпошта» запрошує львів’ян та гостей міста завітати до Львівського Поштамту, де завжди можна придбати вітальні листівки і надіслати теплі слова рідним та близьким, а також помилуватися «поштовою» ялинкою, огляд якої з 20 грудня буде доступним для усіх охочих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...