• Головна
  • При Львівській мерії створять громадську раду?
08:54, 19 грудня 2012 р.

При Львівській мерії створять громадську раду?

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк пропонує створити при Львівській міській раді громадську раду, аби громадськість мала можливість контролювати дії усіх чиновників щодо парків, скверів Львова. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

Дане питання, за словами В.Гірняка, вже обговорювалось в депутатських кулуарах. «У нас у місті, якщо брати чисельність населення, є дуже щільна територія. Цих парків насправді не так вже і багато – усього 29. Ми зобов’язані не допустити і зробити усе від нас залежне для того, щоб жоден підприємець не заліз в жоден парк з якоюсь капітальною спорудою», - наголосив він.

Окрім того, депутат стверджує, що місту потрібен окремий структурний підрозділ, який має займатися виключно парками. «Він має працювати юридично над підтвердженням меж парків, а по-друге – над концепцією розвитку парків», - сказав В.Гірняк.

Володимир Гірняк наголошує також на тому, що зараз вкрай необхідно підтвердити межі парків, встановити охоронну зону та розробити їхню концепцію: «у парку можуть продавати морозиво, чай, сувеніри, тобто там має бути переносна торгівля, але не може бути капітальних споруд. Я розумію, що деяким людям хочеться жити в парку, або мати ресторан чи офісне приміщення, але мені це дивно. Бо ці люди і їхні діти, і в внуки будуть жити у цьому місті, де з часом не залишиться взагалі жодних зелених насаджень», - додав депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...