• Головна
  • У Львові патрульні не розминулися з "Фольксвагеном": постраждало 2 дітей і поліцейський
10:42, 13 серпня 2019 р.

У Львові патрульні не розминулися з "Фольксвагеном": постраждало 2 дітей і поліцейський

12 серпня близько 19 години, на вул. Науковій, 35 у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля патрульної поліції.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, службова "Тойота Пріус" не розминулася з "Фольксвагеном Т5".

Унаслідок автопригоди постраждало троє людей, з них - двоє дітей. Зокрема, це водій "Тойоти", 32-річний мешканець Пустомит, 5-річна львів'янка, пасажирка "Фольксвагена" та 1-річна дитина зі Львова, яка теж перебувала у салоні "Фольксвагена".

Після надання медичної допомоги усіх потерпілих відпустили додому.

Читайте також: На Львівщині ВАЗ протаранив припаркований мікроавтобус та зіткнувся з "Фольксвагеном"

Обставини події встановлюють.

Згодом водій "Фольксвагена" Олександр Байбурін написав у соцмреежах, що в його автівку, яка виїжджала зі стоянки біля "Сільпо", на великій швидкості врізався автомобіль патрульних. Чоловік закінчував маневр, коли в машину, без червоних проблискових маячків, врізався "Тойота Пріус".

"Гальмівний шлях у машини поліціянтів повністю відсутній. Водій патрульного автомобіля, вийшовши з машини, відразу визнав свою провину, але після прибуття його співробітників і їхнього керівника відмовився від своїх слів. Дві години вирішуючи, що ж робити і без кінця консультуючись з кимось по телефону, поліція на чолі зі своїм керівником вирішили зробити винним мене. Вилучили в мене права до рішення суду. Дуже попрошу, якщо хтось був свідком ДТП або має фото та відео, зголосіться!", - пояснив О. Байбурін.

У прес-службі патрульної поліції спростували інформацію Львівської міськради та зазначили, що автопригода відбулась без потерпілих, а коли медики приїхали, то сказали, що зі всіма все добре.

"На водія "Фольксвагена" оформили протокол за скоєну ДТП - він не пропустив автомобіль, який рухався по головній і не переконався у безпечності, а також винесли постанову за відсутність страхівки та непристебнутих дітей у салоні", - зазначили в патрульній поліції Львівщини.

Читайте також: З вересня у Львові планують змінити автобусний маршрут №52

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #ДТП #автопригода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...