• Головна
  • Водія львівської маршрутки, який у нетверезому стані возив пасажирів, звільнили з роботи
14:32, 8 серпня 2019 р.

Водія львівської маршрутки, який у нетверезому стані возив пасажирів, звільнили з роботи

Вчора, 7 серпня, на вулиці Шпитальній у Львові патрульні зупили водія маршрутки №51 за порушення ПДР. Та виявилось, що чоловік перебував у нетверезому стані.

Як повідомили в прес-службі ЛМР, після з’ясування всіх обставин факт алкогольного сп’яніння підтвердився.

Відтак, на 53-річного водія склали протокол. Також вже є наказ на звільнення. Крім того, за словами в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олега Партики, працівники мерії попередять й інших перевізників, аби ті не брали цього водія на роботу.

“Наголошую, що керування пасажирський автобусом у нетверезому стані є неприпустимим. Від стану водія залежить безпека пасажирів, безпека пішоходів і безпека водіїв інших транспортних засобів", — підсумував Олег Партика.

Зазначимо, маршрут №51 обслуговує приватний перевізник “Успіх БМ”. Автобус курсує за маршрутом: ТЦ “Вікторія Гарденс” — Галицьке перехрестя.

Нагадаємо, 7 серпня у центральній частині міста патрульні зупинили маршрутку №51. На момент зупинки у салоні громадського транспорту перебувало чимало пасажирів. Патрульні запропонували водію громадського транспорту пройти тест на стан алкогольного сп’яніння — пристрій драгер показав 1,17 проміле. Крім того, 53-річний чоловік відмовився надавати патрульним посвідчення водія.

Читайте також: Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...