• Головна
  • Де поїсти у Львові нестандартного морозива
13:00, 10 червня

Де поїсти у Львові нестандартного морозива

Тепла пора року у Львові потихеньку добігає кінця... А знаєте, що потрібно обов’язково зробити в останній місяць літа? Правильно, поїсти смачного та незвичайного морозива!

Журналістка 032.ua підготувала для своїх читачів добірку з п’яти локацій, де можна поїсти у Львові незвичайного морозива.

Файні Льоди


Майстерня натурального морозива Файні Льоди просуває культуру споживання морозива цілий рік. Загальний асортимент – понад 120 різних смаків. Левову частку солодких, солених, освіжаючих та неординарних поєднань можна спробувати на найбільшій вітрині морозива в Україні в Стрийському парку. Для справжніх гурманів є гастроморозиво – копчений лосось, томати з базиліком, груша з горгонзолою, креветка з філадельфією, тунець з анчоусами та каперсами. А ще тут можна поїсти морозиво з борщу. Звучить дивовижно, виглядає яскраво, смакує незабутньо.  

Де? Стрийський парк, ТРЦ King Cross, Victoria Gardens, Fabrik, Forum, Spartak, площа Ринок 14, Шевська 1, Duck's Lake. Повний перелік адрес ТУТ

Коли?Щодня, з 10:00 (11:00) – 21:00 (22:00)

Соцмережі: Instagram     TikTok

Читайте також: Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в ресторан, де можна скуштувати морозиво в ролах (ФОТО).

Bubble Waffle

А десерти цього закладу вже кілька років не втрачають своєї популярності серед туристів та львів’ян. Секрет успіху, мабуть, в оригінальній подачі — літній десерт подають в кулькоподібній основі в вафельному стаканчику. І гості тут самі обирають, з чим поїсти морозива — запеченими фруктами, горішками чи цукерками, а це все ще поливають солодкою поливою. В кінцевому результаті морозиво виглядає так, що його хочеться не тільки з’їсти, а ще й сфотографувати!

Де?На площі Ринок, 41.

Коли? Щодня, з 10:00 до 22:00.

Ціни: дивіться ТУТ.

SOWA

Ще один Львівський заклад з морозивом, яке не купиш у магазині. Родзинкою цього кафе є фірмові бельгійські вафлі з солоними та солодкими начинками, тож літній десерт подають дотримуючись такого стилю — на вафлі. Приємним плюсиком цього закладу є те, що “SOWA” є “Pet friendly”, тож сюди можна сміло приходити з чотирилапими улюбленцями.

Де? На вулиці Старознесенській, 40.

Коли? Щодня, з 10:00 до 23:00.

Ціни: дивіться ТУТ.

Читайте також: 12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами.

Білка

Кажуть, що ранок у Львові треба починати з кави. Але один раз можна й знехтувати цією традицією і почати свій день солодко — з морозива у “Білці”. Кондитерська видасться раєм для діток, та дорослим теж сподобається! Серед літніх десертів тут можна поїсти морозиво з манговим пюре, солоною карамеллю та вишнями у власному соку. А ще тут можна святкувати дитячі дні народження.

Де? В ТЦ “Роксолана”, що на площі Соборній, 4.

Коли? Щодня, з 10:00 до 22:00.

Ціни: дивіться ТУТ.

Ice Cream - Coffee Lab

Набридло звичайне магазинне морозиво? Сумуєте за кульковим десертом, де можна самостійно обрати смаки? А його можна поїсти в Ice Cream - Coffee Lab. І кави можна попити, атмосферненько, по-львівськи.

Де?В Кам’яниці Голубовичів, що на вулиці Руській.

Коли? Щодня, з 8:00 до 21:00.

Джерело фото: Google.com, Facebook.

*Цей матеріал підготовлений у рамках спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова", у якому автори висловлюють свої суб'єктивні враження. Тут немає нічого спільного з рекламою. 

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАТИМЕТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #морозиво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...