Новини компаній
15:00, 30 липня 2019 р.

Сітка для свердловин – що це?

Новини компаній

Нержавіюча сітка – це спеціальний елемент фільтрування, котрий знайшов своє застосування в екструдерах та свердловинах. Основне її призначення – відсіювання різноманітних сторонніх фракцій. Такі сітки також використовують з метою сушіння, очищення газів, повітря та рідин.

Сітка для свердловин – що це?, фото-1

Виконується сітка для свердловин із нержавіючої сталі та характеризується стійкістю до окислювальних процесів. Оскільки така сітка не є токсичною - її досить часто використовують і в харчовій промисловості. Окрім вищезазначених переваг, хочеться відзначити і те, що нержавіюча сітка відзначається стійкістю до впливів різноманітних кислот, лугів, технічних масел, нафтопродуктів та ряду інших агресивних середовищ.

Фільтрувальна сталева сітка та її різновиди

Розрізняють два види фільтрувальної сітки: ткана сітка та сітка галунного плетіння. Якщо брати для прикладу ткані сітки, то для того аби отримати полотно такого типу, беруть нитки дроту однакового діаметру та переплітають їх між собою під прямим кутом. У цієї продукції різні технічні характеристики, а її вибір напряму залежатиме від декількох наступних чинників:

  • цілей використання;

  • складу грунту;

  • розміру домішок, від яких потрібно очищати воду.

Обчисленнями точних параметрів сітки, як правило, займаються фахівці, які і будуть встановлювати фільтр. Ткані полотна бувають одно- (висока здатність до просіювання, проте середні показники міцності) та двошаровими (міцні, проте мають знижену пропускну здатність).

Якщо ж говорити про сітку галунного плетіння, варто відзначити, що завдяки її розташуванню ниток відбувається якісне та надійне фільтрування сторонніх фракцій, а завдяки тому, що сітка нержавіюча – вона стійка до утворення іржі.

Інтернет-магазин «Свердловина» -лише якісні сітки для свердловин

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент товару для свердловин за досить доступними цінами. Усі наші товари мають відповідну сертифікацію та відповідають не лише вітчизняним, але і європейським та міжнародним стандартам якості. Окрім усього іншого ми пропонуємо своїм покупцям різноманітний асортимент нержавіючих сіток тканого та галунного плетіння. Зазначені сітки стійкі до утворення іржі, відповідають усім санітарним нормам, завдяки чому не приносять шкоди здоров’ю людини та навколишньому середовищу у разі контакту із водою.

Каталог наших товарів багатий не лише нержавіючою сіткою для фільтрації води, але і для очищення різноманітних рідин, повітря. сипучих речовин і т.д.

Уся наша продукція розповсюджується не лише у Києві та Харкові. Саме тому у кожного бажаючого скористатися нашими послугами є прекрасна можливість замовити потрібний товар он-лайн, не виходячи із дому чи офісу.

Оскільки ми плідно співпрацюємо із такими транспортними компаніями як «Інтайм», «Новая Пошта» та «Автолюкс» - ми маємо можливість запропонувати приємну систему знижок на доставку.

Зацікавила наша пропозиція? Чекаємо на Ваш дзвінок уже сьогодні! Замовляйте з насолодою!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...