• Головна
  • Як у Львові відомі спортсмени допомагали безпритульним тваринам, - ФОТО
13:13, 19 липня 2019 р.

Як у Львові відомі спортсмени допомагали безпритульним тваринам, - ФОТО

18 липня у Львові, на базі комунального підприємства "Лев", відбулася благодійна акція "Шукаю друга!", до якої долучилися олімпійські спортсмени області.

Як розповіли 032.ua у прес-службі НОК України у Львівській області, спортсмени завітали на підприємство, де за чотирилапими безхатьками доглядають у центрі адопції та шукають їм люблячих господарів.

Організатором акції виступив чемпіон Других Європейських ігор, капітан збірної України з карате Станіслав Горуна спільно з Львівським відділенням Національного олімпійського комітету України.

За словами Станіслава Горуни, ідея акції виникла після перших відвідин ЛКП "Лев", коли він був вражений масштабами діяльності, ентузіазмом та відданістю колективу і волонтерів, які працюють тут для того, щоби покинуті тварини не втратили віру в людей.

Як у Львові відомі спортсмени допомагали безпритульним тваринам, - ФОТО, фото-1

"Я був шокований інформацією, як з бездомними покинутими тваринами тут поводились до 2014 року, і як поводяться й досі в більшості міст України. Мені дуже імпонує, що у Львові є організація, яка сьогодні гуманно і на такому високому рівні розв’язує питання тварин-безхатьків. Тому й вирішив використати свої можливості, ресурси, знайомства для того, щоб і про саме підприємство, і про тварин, які там перебувають, дізнались якомога більше людей не тільки зі Львова, а й з України загалом", - пояснив спортсмен.

Ініціативу колеги підтримали й інші видатні спортсмени Львівщини, зокрема: Юлія Коростильова, Галина Мельник, Вікторія Ленишин, Христина Опьола-Подгрушна, Віра Передерій, Ольга Книш, Ксенія Пилипів, Ярослав Горуна.

Саме спортсмени, переконаний Станіслав Горуна, диктують моду для своїх шанувальників – дітей та дорослих – починаючи від ведення здорового способу життя та закінчуючи громадською позицією і відповідальним ставленням до братів менших. Майже кожен зі спортсменів, які взяли участь в акції, має домашнього улюбленця, попри часті змагання та перельоти.

Організатори акції сподіваються, що львів’яни, дізнавшись про притулок та його мешканців, не залишаться байдужими і також стануть другом для собачки чи котика з ЛКП "Лев", прихистивши їх у себе.

Фото – Володимир Якимчук

Читайте також: Скільки грошей витратили популярні політичні сили на свою рекламу у Фейсбуці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...