• Головна
  • Е-квиток у Львові: проект звіту направили до ЄБРР
13:13, 8 червня 2019 р.

Е-квиток у Львові: проект звіту направили до ЄБРР

У Львові триває процес впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квиток).

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, у лютому 2019 року відбулося розкриття пропозицій від учасників тендеру на розробку, постачання, встановлення та обслуговування е-квитка - усього 6 пропозицій. Проект звіту за результатами першого етапу тендеру (оцінки технічних пропозицій учасників) направили до ЄБРР.

За даними ЛКП «Львівавтодор» за цей час фахівці підприємства, спільно з технічними консультантами компанії iC Consulenten, детально вивчили та проаналізували подані в пропозиціях кваліфікаційні документи щодо наявності в учасників відповідного досвіду, фінансових можливостей, кадрового потенціалу і відсутності негативних моментів в історії учасника. За результатами цього передкваліфікаційного кроку було відхилено пропозиції деяких учасників.

Тндерне завдання містило більше 400 вимог щодо бізнес-процесів, за якими працюватиме система оплати проїзду та технічних характеристик системи.

Читайте також: Львівські та хорватські футбольні фанати влаштували спільний марш, - ФОТО, ВІДЕО

Крім власне автоматизованої системи оплати проїзду, в складі пропозицій включені:

  • система автоматичного визначення місцезнаходження транспортних засобів з модулем диспетчеризації,
  • система інформування пасажирів, що включатиме в себе вебсайт, мобільний додаток з планувальником поїздок та аудіо і візуальне інформування пасажирів в середині транспортних засобів.

Тепер у Львові очікують упродовж двох тижнів від Європейського банку "не заперечую" на цей проект для завершення звіту і направлення запрошень учасникам на другий етап тендеру, який включає в себе оцінку фінансових пропозицій та триватиме близько місяця.

Після завершення другого етапу та затвердження від ЄБРР, підпишуть контракт із переможцем та почнуть реалізацію проекту. Сподіваються встигнути з початком робіт до кінця літа 2019 року.

Читайте також: У Львові з оркестром, байкерами та ходою відкрили футбольну фан-зону, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...