• Головна
  • Львівський хор "Гомін" виконав саундтрек до серіалу "Чорнобиль"
11:21, 5 червня 2019 р.

Львівський хор "Гомін" виконав саундтрек до серіалу "Чорнобиль"

Львівський хор "Гомін" виконав саундтрек до серіалу "Чорнобиль"

Львівський муніципальний чоловічий хор "Гомін" виконав саундтрек до серіалу американського телеканалу HBO "Чорнобиль".

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами художнього керівника хору Руслана Ляшенка, пропозиція була неочікуваною і хор мав лише одну годину, щоб його записати.

"Близько двох місяців тому до нас звернувся художній керівник ансамблю Львівської філармонії Андрій Яськів, із яким зв’язались американські колеги. Серіал вже був на етапі закінчення і продюсерам був потрібний чоловічий хор, який би швидко записав цей саундтрек. Ми одразу ж зголосились, швидко зібрались у церкві святого Лазаря та за годину записали композицію "Вічная пам'ять"", – розповів Руслан Ляшенко.

Як зазначив Андрій Яськів, автори міні-серіалу шукали український чоловічий хор, який би зміг записати автентичне виконання саудтреку.

Львівський муніципальний хор "Гомін" заснували 1988 року як чоловічий аматорський хор при відділенні музично-хорового товариства України у Львові. Із 2003 року колектив отримав статус професійного, а також сучасну назву — Львівський муніципальний хор "Гомін". Колектив є лауреатом багатьох регіональних, національних та міжнародних конкурсів.

Додамо, що американський телеканал HBO зняв 5-серійний міні-серіал про Чорнобильську катастрофу. Остання серія вийшла учора, 4 червня. Зйомки відбувалися в Україні та Латвії. Згодом український телеканал 1+1 покаже телеверсію серіалу з українським перекладом.

Читайте також: Куди піти безкоштовно цього тижня у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...