• Головна
  • Міні-парасолька - новинка, яка підкорить кожного
Новини компаній
15:00, 29 травня 2020 р.

Міні-парасолька - новинка, яка підкорить кожного

Новини компаній
Міні-парасолька - новинка, яка підкорить кожного

Кожен з нас хоча б раз потрапляв під дощ в незручний момент. Одяг, зачіска і макіяж, потрапляючи під краплі дощу,псують  зовнішній вигляд, а настрій безповоротно псується. Що робити? Вірно, брати парасольку. Але багато людей не люблять носити з собою цей аксесуар через його некомпактні розміри й невідповідность кольору з одягом.

Міні-парасолька - новинка, яка підкорить кожного, фото-1

Рішення проблеми - Mini Umbrella. Що це таке?

- Парасолька з міцною металевою основою. Це дозволяє використовувати її навіть при штормовому вітрі. Діаметр купола Mini Umbrella в розкладеному вигляді - 87 см. 

- Думаєте, парасолька не поміститься в сумку? Її довжина в складеному стані - всього 16 см. Такий «малюк» важить 200 грам і з легкістю поміщається в дамській сумочці по сусідству з телефоном, не займаючи багато місця. Його не потрібно викладати з рюкзака або сумки, тому дощ ніколи не застане зненацька.

- Ручка міні-парасольки зручна і виконана з ергономічного пластика. Вона ніколи не вислизне з рук. Розкласти парасольку дуже просто. А скласти її можна легким рухом руки за пару секунд. Не хвилюйтесь, складаючи парасольку, ви ніколи не запізнитесь на автобус.

- Хвилюєтесь, що парасолька Mini Umbrella промокне? Не варто. Спеціальний водовідштовхувальний матеріал не пропускає воду. Після дощу досить легко струсити краплі, і парасолька стане повністю сухою.

- Ви піклуєтеся про гармонійність свого зовнішнього вигляду? Mini Umbrella з легкістю доповнить будь-який образ, тому що представлена в 9 кольорах на будь-який смак: м'ятний, бузковий, рожевий, жовтий, блакитний, білий, бордо, синій і чорний. Можете не хвилюватись, колір парасолькі не змиється і не вигорить на сонці, навіть при активному використанні.

- Не знаєте, що подарувати до свята? Mini Umbrella - кращий варіант функціонального подарунка. Він ніколи не буде лежати на полиці та припадати пилом.

Mini Umbrella - маленький і надійний помічник, який завжди поруч.

Оформити замовлення можна на сайті novinki.top/mini/ua або по телефону:

096 524 00 16 (Viber)

095 250 68 24

Наші менеджери з радістю дадуть відповідь на всі Ваші запитання!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...