• Головна
  • Пікетувальники записали звернення до мера Львова Андрія Садового, - ВІДЕО
12:35, 31 травня 2019 р.

Пікетувальники записали звернення до мера Львова Андрія Садового, - ВІДЕО

Із понеділка, 27 травня, під стінами Львівської міськради пікетують учасники різних громадських організацій і прості мешканці міста, які вимагають відставки мера - Андрія Садового.

Сьогодні учасники безстрокової акції записали відеозвернення до очільника Львова з вимогою прийти до них та відповісти за свою діяльність на посту міського голови упродовж 13 років, - передає кореспондент сайту 032.ua.

"Я - не бандитка. Я - не кримінал. Мене не купити за гроші. Я - не алкомафія. Ми - прості львів'яни, учасники безстрокової акції за відставку Садового. Досить нас принижувати, єдиний кримінальний авторитет - це Ви. Більше тисячі проблем у Львові, а Ви - у Києві! Не бійтесь, не ховайтесь, ми чекаємо Вас тут, час відповідати за свою діяльність", - кажуть учасники пікету у відеоролику, що був опублікований на сторінці Української спілки учасників АТО у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, у понеділок, 27 травня, під будівлею Львівської міськради кілька десятків представників різних організацій встановили наметове містечко, з вимогою відставки Садового. У вівторок кілька депутатів ЛМР підготували відповідний проект ухвали, який розкритикували у юридичному департаменті мерії. Наступного дня низка активістів виламали двері у Львівську міську раду та увірвалися всередину, у результаті штовханини постраждало кілька чиновників. Після цього Андрій Садовий публічно закликав відомих львів'ян та поліцію відреагувати на ситуацію.

Читайте також: Парламентськівибори 2019: кого підтримають на Львівщині

Міський голова Львова пояснив, що активісти діяли подібним чином уже багато разів, але жодного разу не були покарані.

"Тобто це означає, що вони працюють під прикриттям... Тут я просто вбачаю дуже якісну співпрацю людей з криміналітету і працівників поліції, які просто ігнорували свої посадові обов’язки. Тому надіюся, що це все зміниться і буде якісне розслідування, і винні будуть покарані. Я оптиміст. Криміналітет у Львові шансів мати не буде. Я для цього буду робити все можливе і неможливе", — сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...