• Головна
  • На Львівщині підлітки жорстоко вбили 17-річного хлопця, а потім виклали це в соцмережі
12:14, 25 квітня 2019 р.

На Львівщині підлітки жорстоко вбили 17-річного хлопця, а потім виклали це в соцмережі

У середу, 24 квітня, правоохоронці Жовківського відділення поліції отримали повідомлення, що в одній із соцмереж було опубліковане фото, яке свідчило про вбивство людини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Поліцейські перевірили надану інформацію — вона підтвердилася. На території одного із жовківських домогосподарств було виявлено закопане тіло юнака з численними тілесними ушкодженнями. Ним виявився 17-річний мешканець одного з сіл району.

Правоохоронці встановили, що в ніч з 12 на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків Жовкви постраждалого жорстоко побили троє його ж знайомих — 15-річний і 17-річний місцеві мешканці, та 17-річний житель одного з сіл Жовківського району. Коли неповнолітні помітили, що потерпілий не подоє ознак життя, то ті винесли тіло з підвалу та закопали за будинком. Крім того, вони сфотографували тіло мертвого 17-річного хлопця та один зі знайомих загиблого оприлюднив ці знімки в соціальній мережі.

Неповнолітніх опитали в присутності їхніх батьків та психолога. Зловмисники зізнались, що побили хлопця через борг у 20 тисяч гривень, який той не міг повернути.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 10 років. Зловмисників затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Львівщині п’яний фірман на підводі не розминувся з автомобілем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...