• Головна
  • Садовий пояснив, чому Львівщина проголосувала за Порошенка
17:12, 22 квітня 2019 р.

Садовий пояснив, чому Львівщина проголосувала за Порошенка

Міський голова Львова, екс-кандидат в президенти та лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий пояснив, чому, на його думку, Львівщина стала єдиним регіоном, де більшість підтримала Петра Порошенка на виборах.

В ефірі марафону на "Громадському" Садовий зазначив, що львів’яни хочуть чіткого курсу на ЄС та НАТО, на чому наголошував Порошенко.

"Львів — найбільше україномовне місто світу, і Львів дуже переживає. Ми хочемо, щоб Україна рухалася чітко курсом Європа - ЄС - НАТО, і напевно від Зеленського люди не отримували чітких меседжів. А Порошенко це говорив твердо, кожного дня, системно", — зазначив Садовий.

При цьому, очільник Львова зауважив, що якщо Зеленський один з перших візитів зробить до Львова, і матиме відкриту розмову з львівським істеблішментом, то "він буде мати підтримку і розуміння".

Читайте також: Синютка планує йти у відставку

Садовий також наголосив, що його політична сила в парламенті готова підтримувати ініціативи Зеленського-Президента.

"Позиція «Самопомочі» в парламенті є твердою. Ми будемо підтримувати всі закони, які будуть корисні для держави. Ми це робили впродовж всієї каденції, будемо робити до кінця цієї каденції. Треба служити людям, які тебе обирають. Якщо він хоча б на міліметр зійде з проукраїнського курсу, його чекає біда", — сказав Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...