• Головна
  • Біля Личаківського цвинтаря у Львові будують багатоповерхівку з порушеннями
18:18, 18 квітня 2019 р.

Біля Личаківського цвинтаря у Львові будують багатоповерхівку з порушеннями

У Львові на ділянці, де Генпланом передбачено чотири поверхи - на вулиці Черемшини,  29 - Львівська міська рада дозволила збудувати шестиповерховий будинок. 

Про це повідомили на сайті  видання "Наші гроші. Львів".

Ще в 2015 році управління архітектури Львівської міськради обмежило це будівництво. Згідно з документом, міськрада дозволила побудувати чотири поверхи разом з цоколем та мансардою. 

Експерт з будівництва Георгій Могильний зазначив, що Львівська міська рада видала містобудівні умови та обмеження з грубим порушенням. Фактично, вона затвердила будівництво споруди на два поверхи більше, ніж дозволено Генеральним планом Львова.

Біля Личаківського цвинтаря у Львові будують багатоповерхівку з порушеннями, фото-1

Дджерело: ЛУН

"Дублянський будівельник" до будівлі "додав" ще один поверх, який у своїй проектній документації назвав антресоллю. Відтак, на своєму сайті забудовник продає мансарду та антресоль як дворівневі квартири на п’ятому поверсі.

Біля Личаківського цвинтаря у Львові будують багатоповерхівку з порушеннями, фото-2

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у місті Львові не виявила порушень перед прийняттям будівлі в експлуатацію у травні 2018 році. Начальник юридичного відділу інспекції ДАБК Святослав Кіндратів зазначив, що, згідно з державними будівельними нормами, забудовник має право добудувати антресоль.

Земельні ділянки, на яких збудована багатоповерхівка, належать екс-депутатові Львівської обласної ради Володимиру Тістику, його тітці Ніні Мичці та своякові Михайлові Гунцу. У 2015 році вони підписали договір суперфіцію з фірмою "Дублянський будівельник", згідно з яким дозволили використати їхні ділянки для забудови.

Читапйте також: Куди піти на католицький Великдень 2019 у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...