• Головна
  • У Львові створили новий молодіжний центр
10:07, 5 квітня 2019 р.

У Львові створили новий молодіжний центр

У Львові створили комунальну установу “Молодіжний центр”.

Відповідне рішення ухвалили депутати ЛМР на пленарному засіданні, 4 квітня, інформує 032.ua.

У новому центрі займатимуться заходами для молоді, організовуватимуть для них дозвілля, а також сприятимуть першому працевлаштуванню.

Як зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, створення такої комунальної установи необхідне для участі Львова в конкурсі “Молодіжна столиця Європи”, який відбудеться у 2022 році.

Для відвідувачів центр буде безкоштовним. Відкрити “Молодіжний центр” планують до червня 2019 року. Установа функціонуватиме на вулиці Чайковського, 31.

Нагадаємо, депутати ухвалили рішення створення комунальної установи центру для молоді лише з другогу разу. Попередньо центр мав називатися “МолоДвіж Центр. Львів”. Проте депутати ЛМР не підтримали цю ініціативу, зокрема категорично проти висловився депутат фракції ВО “Свобода” Андрій Карбовник. На його думку, слово “двіж” в назві асоціювалося із кримінальною течією “АУЕ”(рос. - “арестантский уклад един”, - ред.), де люди пропагують ті поняття, які існують у тюрмах. Проте один із авторів проекту, Олег Малець, спростував цю думку, пояснивши, що оскільки минулий рік був присвячений молодіжній столиці України, тоді власне і започаткували бренд "МолоДвіжу", тому центру вирішили присвоїти саме цю назву.

Читайте також: Яким буде новий коворкінг для молоді - "МолоДвіж Центр. Львів", - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...