• Головна
  • Павла Коростильова всьоме визнали найкращим спортсменом Львівщини
17:12, 4 квітня 2019 р.

Павла Коростильова всьоме визнали найкращим спортсменом Львівщини

Виконком відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначив найкращого спортсмена місяця за підсумками виступів у березні 2019 року.

Як розповіли 032.ua у прес-службі регіонального відділення НОК, більшістю голосів березневим лауреатом обрано Павла Коростильова.

Павла Коростильова всьоме визнали найкращим спортсменом Львівщини, фото-1

Це почесне звання Павло здобув завдяки успішним виступам на чемпіонаті Європи з кульової стрільби (Осієк, Хорватія), де у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет) посів 1-ше особисте місце та 2-ге командне.

Відповідно, Сергій Коростильов, який є  Заслуженим тренером України з кульової стрільби та змалку тренує Павла, став найкращим тренером місяця.

Додамо, що 1 квітня Сергій Коростильов відзначив своє 60-річчя, отож, до подарунків та квітів на честь ювілею матиме ще й таку вагому відзнаку.

Читайте також: Юна шахістка Дарина Грига здобула срібло на чемпіонаті України у категорії до 12 років

Павло Коростильов вже всьоме отримує титул «Найкращий спортсмен місяця», а також був визнаний найкращим спортсменом Львівщини за підсумками 2018 року.

Довідково: 22-річний львів'янин Павло Коростильов - Заслужений майстер спорту України, чемпіон ІІ Юнацьких Олімпійських Ігор, багаторазовий чемпіон світу та Європи серед чоловіків, рекордсмен світу серед юніорів, учасник Олімпійських ігор 2016 року та перший серед усіх українських спортсменів, хто виборов ліцензію на літні Олімпійські ігри 2020 року. Студент КЗ ЛОР «Львівське училище фізичної культури».  Представляє Збройні сили України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...