• Головна
  • Львівські митники на кордоні вилучили артефакти, які незаконно надійшли зі США, - ФОТО
15:53, 1 квітня 2019 р.

Львівські митники на кордоні вилучили артефакти, які незаконно надійшли зі США, - ФОТО

Днями до однієї з Львівських митниць надійшло міжнародне поштове відправлення, в якому не всі предмети були задекларовані.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Міжнародна посилка надійшла зі Сполучених Штатів Америки. Під час проходження контролю однієї з посилок у працівників митниці виникла підозра щодо незаконного переміщення незаявлених товарів.

Згідно з митною декларацією, відправником цієї посилки є громадянин України, який наразі проживає в США. Утримувачем відправлення зазначена громадянка України, що мешкає у Хмельницькій області. В описі вкладень зазначено - “предмет домашнього вжитку”, вартість оцінили в 140 доларів США.

Внаслідок поглибленого огляду вмісту посилки працівники митниці справді виявили предмети домашнього вжитку: годинники, одяг, продукти харчування, посуд, косметику та інше. Проте по-між них знайшли також 37 предметів фалеристики: ордени “Олександр Невський”, “Богдан Хмельницький” ІІІ ступеня, “Михаил Кутузов” ІІІ ступеня, “Олександр Суворов” ІІІ ступеня, “За відвагу” та інші, а також медалі “Адмірал Нахімов”, “Адмірал Ушаков”, “За відвагу”.

Джерело фото: Головне управління ДФС у Львівській області

За висновком державної експертизи Львівського історичного музею, 11 з 37 предметів фалеристики цієї посилки є культурною та історичною цінністю, загальна вартість яких загаломстановить майже 890 тис. гривень.

Правоохоронці склали протокол про порушення митних правил за ст. 471 Митного кодексу України. Ордени та медалі вилучили, найближчим часом справу скерують до суду.

Читайте також: Загиблою внаслідок отруєння чадним газом у Львові виявилася відома мисткиня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...