• Головна
  • Телеведучий Дмитро Комаров здійснить рекордний політ по Україні, - ФОТО
19:11, 1 квітня 2019 р.

Телеведучий Дмитро Комаров здійснить рекордний політ по Україні, - ФОТО

Відомий український телеведучий та екстремал Дмитро Комаров планує триденний політ по Україні та встановити Нацрекорд.

Як розповіли 032.ua організатори події, ведучий програми "Світ навиворіт" здійснить переліт на чотиримісному літаку у команді досвідченого військового льотчика Ігоря Табанюка через всю Україну.

Телеведучий Дмитро Комаров здійснить рекордний політ по Україні, - ФОТО, фото-1

За три дні Дмитро Комаров планує відвідати максимальну кількість населених пунктів України, і у разі успіху політ зарахують до переліку Національних рекордів країни за найбільшу кількість відвіданих аеродромів за такий проміжок часу.

Зазначається, що телеведучий захоплюється авіацією і планує сам побути пілотом. Чоловік акцентує увагу на тому, що Україна має великий потенціал для розвитку малої авіації.

"У багатьох країнах невеликі літаки виконують роль маршруток. У такому авіатаксі, наприклад, ми летіли з Танзанії на острів Занзібар менше, ніж за 50 доларів. Маленькими літаками подорожували в Бразилії, Мексиці, Болівії, Непалі та багатьох інших країнах. А в Канаді та США приватні літаки взагалі не вважаються чимось незвичайним. Ми хочемо показати, що в нашій країні теж є такі можливості, але потрібно розвивати цю сферу. Невеликих аеродромів в Україні достатньо, але про це знають не всі", - пояснив Дмитро Комаров.

Телеведучий Дмитро Комаров здійснить рекордний політ по Україні, - ФОТО, фото-2

Екіпаж планує стартувати вранці 5 квітня з аеродрому в м. Коломия Івано-Франківської області і фінішує там же увечері 7 квітня, якщо дозволять погодні умови, та всі інші чинники складуться вдало.

Маршрут польоту охоплює практично всю Україну, за винятком закритих для польотів регіонів. На шляху команди - 31 аеродром у таких містах, як: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Вінниця, Кам'янець-Подільський, Житомир, а також Косино, Дрогобич, Скадовськ, Бердичів, Гайсин, Веселе і безлічі інших міст.

Планується по 8 - 12 посадок щодня. Загальний маршрут складе 3000 км. Переліт відбудеться за підтримки громадської авіаційної організації «АОПА-Україна».

Телеведучий Дмитро Комаров здійснить рекордний політ по Україні, - ФОТО, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...