• Головна
  • У Львові над військовими об'єктами фіксують несанкціоновані літальні апарати
20:22, 29 березня 2019 р.

У Львові над військовими об'єктами фіксують несанкціоновані літальні апарати

Днями над територіями військових частин, місцями зберігання військових засобів ураження та пально-мастильних матеріалів чергові служби військових частин фікусують польоти малих літальних апаратів.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, представники Служби безпеки України, а також чергові НАСВ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, 80-ї ОДШБр, Львівського прикордонного загону помічають такі несанкціоновані польоти переважно у темну пору доби, за ознаками сигнальних вогнів.

Окремих власників дистанційно керованих малих літальних апаратів встановили. Як з'ясували правоохоронці, такі польоти здійснюють на виконання комерційних замовлень.

Читайте також: Куди поскаржитись на порушення у день виборів на Львівщині

"Запуски дронів з відеокамерами проводяться і підлітками в якості розваг, при чому, зняті ними відеоролики з прольотом над військовими формуваннями викладаються у соціальних мережах. Разом з тим, враховуючи відсутність правового покарання за порушення встановленого порядку використання повітряного простору, фізичні та юридичні особи ігнорують обумовлені вимоги щодо використання БПЛА/МЛА", - додали в СБУ Львівської області.

Аби реагувати на можливі загрози та провокації перед та під час виборів Президента України, львів'ян і мешканців області просять повідомляти про виявлені дрони чи інші апарати у поліцію за номером 102.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...