• Головна
  • На Львівщині озеленили ведмежий притулок "Домажир", - ФОТО
19:11, 28 березня 2019 р.

На Львівщині озеленили ведмежий притулок "Домажир", - ФОТО

28 березня на території ведмежого притулку «Домажир» висадили нові алеї.

Як розповіли 032.ua у прес-службі Львівського ОУЛМГ, завдяки праці завзятих людей, у притулку ростиме: модрина європейська, ялина,дуб, граб, бук, а ще - калина і барбарис.

До створення нових алей у "Домажирі" долучилися представники Громадської ради при Львівському ОУЛМГ, молодь, представники лісових господарств області.

"Дощ не став на заваді та не зіпсував настрій гостям притулку. Вони встигли і нові алеї висадити і чотирилапих мешканців побачити", - зазначили організатори події.

Читайте також: Львівʼян запрошують прибирати парк "Знесіння"

Представники Громадської Ради вже не вперше беруть участь у висаджуванні дерев. На їхньому рахунку вже понад 5 га висадженого лісу і таку роботу будуть продовжувати.

Нагадаємо, за 15 км від Львова розташований ведмежий притулок "Домажир", який просягається на площі 20 га. Він відповідає всім європейським стандартам закладів такого типу і створений за допомоги міжнародного благодійного фонду  FOUR PAWS.

"Домажир" є реабілітаційним центром для ведмедиків , яких врятували із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Тут  умови для утримання тварин максимально наближені до природних, що сприяє відновленню природних інстинктів та поведінки. Кожен ведмідь має свій особистий вольєр площею мінімум 1 тис. квадратних метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...