• Головна
  • Троє львівʼянок потрапили у ТОП-100 успішних жінок України
21:15, 25 березня 2019 р.

Троє львівʼянок потрапили у ТОП-100 успішних жінок України

Журнал «Новое Время» опублікував рейтинг найуспішніших людей України, цього разу назвавши сотню жінок, які зробили чималий внесок у розвиток країни та досягли успіху у своїй сфері.

Як повідомляє 032.ua до ТОП-100 рейтингу успішних жінок України потрапило троє львівʼянок.

Мар’яна Савка

Зокрема, співзасновниця та головна редакторка «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар’яна Савка, яку відзначили у галузі «Культура, медіа». Мар'яна Савка є творцем Видавництва Старого Лева, одного з найкращих видавництв у країні, книги якого славляться своїми ілюстраціями. Деякі з її робіт купують видавці Франції, Південної Кореї, Аргентини і навіть Китаю. А у 2017 році, за даними львівського Форуму видавців, ВСЛ увійшло до десятки найбільших видавництв України з сумарним тиражем 1,3 млн.

Читайте також: Найоригінальніші образи на Lviv Fashion Week: 13 яскравих фото

Софія Опацька

Ще однією львівʼянкою у рейтингу є Софія Опацька - декан та засновниця Львівської бізнес-школи Українського католицького університету (УКУ). Софія Опацька вже десять років очолює Львівську бізнес-школу УКУ - один із найпрестижніших навчальних закладів подібного типу в країні.

Освіту Опацька здобувала у Львові, США, Польщі та Китаї. Працювала директором програм МВА Києво-Могилянської бізнес-школи, директором корпоративного університету концерну Галнафтогаз. Також вона є засновник-куратор проекту Global Shapes у Львові, член опікунської ради центру духовної підтримки осіб з особливими потребами Еммаус.

Олександрі Коваль

Троє львівʼянок потрапили у ТОП-100 успішних жінок України, фото-1

Також до рейтингу увійшла і організаторці книжкового Форуму видавців у Львові Олександрі Коваль, яка вже більше 20 років займається найбільшим книжковим ярмарком України, який є один із наймасштабніших в Європі. У 2017 році у форумі взяли участь понад 200 видавництв з усього світу, також там відбулося більше 800 заходів за участю відомих письменників.

Фото з відкритих джерел

Читайте також: ТОП-5 незвичних будинків Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...