• Головна
  • На вулиці Львова виїхав перший трамвай з новою лівреєю
18:03, 25 березня 2019 р.

На вулиці Львова виїхав перший трамвай з новою лівреєю

25 березня на вулиці Львова виїхав трамвай, на кузов якого нанесли нову ліврею.

Як розповів у коментарі 032.ua речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, оновлений трамвай "Електрон" курсує на маршруті №8.

На вулиці Львова виїхав перший трамвай з новою лівреєю, фото-1

Наразі на трамвай нанесли тестовий варіант лівреї, дизайн якої обрали на конкурсі, що відбувся у Львові в жовтні 2018 року. Тоді серед запропонованих 4 варіантів обрали саме жовто-біле брендування від Костянтина Череповського. До кінця місяця його доопрацювали та представили громадськості.

За словами Івана Бондара, на решту громадського транспорту будуть наносити нову ліврею після того, як відповідне рішення затвердить виконком Львівської міськради. Це має відбутися у найближчі два тижні. 

Читайте також: "Київпастранс" до кінця року придбає 10 трамваїв у Львові

Вартість нанесення лівреї на один вагон становить близько 17 тисяч гривень. Оплачувати послуги будуть з бюджету підприємства, чий транспорт будуть прикрашати новим дизайном - ЛКП "Львівелектротранс" та ЛК "АТП-1".

Як повідомлялося раніше, нова ліврея прикрашатиме транспортні засоби лише від таких виробників як "Електрон", "Татра", "Шкода", "Атаман".

Окрім цього, дизайнер, який розробив проект лівреї для громадського транспорту Львова, відповідно до умов конкурсу, має отримати 36 тисяч гривень з призового фонду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...