• Головна
  • У день виборів Президента України, Львовом пройде Хресна Дорога
17:07, 25 березня 2019 р.

У день виборів Президента України, Львовом пройде Хресна Дорога

31 березня, у Хрестопоклонну неділю, вулицями Львова пройде Хресна Дорога. Подія збігається з проведенням виборів Президента України.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, цього року захід присвячений вшануванню Року Родини та постаті блаженного священномученика Климентія (Шептицького).

Молитовна хода розпочнеться о 15:00 біля храму Святого Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22). Усіх вірних запрошують до спільної молитви. У ході події передбачено 15 молитовних стоянь.

Хода рухатиметься за маршрутом: вул. Винниченка, 22 (храм святого Архистратига Михаїла) — вул. Підвальна — пл. Митна — пл. Соборна — пл. Галицька — пл. А. Міцкевича — просп. Свободи (проти руху) — вул. Академіка В. Гнатюка — пл. Генерала Г. Григоренка — вул. Листопадового Чину — пл. Святого Юра.

Читайте також: Для Львівського університету імені Івана Франка шукають нового ректора

Цьогоріч програму ходи готують студенти Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ, на основі розважань італійського кардинала Джанфранко Равальді, який на прохання Святійшого Отця написав Хресну Дорогу.

"Наголоси у цій Хресній Дорозі, зокрема, будуть поставлені на тому, які стосунки мають бути у родині між чоловіком і дружиною, який важливий обов’язок християнського виховання у родині, що коли буде здорова сім’я, тоді буде здорове суспільство. Різні слова отців Церкви, які у різний час говорили про сім’ю, будуть вкладені у цю Хресну Дорогу. І також ми беремо за основу послання і тексти священномученика Блаженного Климентія Шептицького. І саме ця постать і його життя також будуть відображені у Хресній Дорозі", — зазначив ректор Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ, отець-доктор Ігор Бойко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...