• Головна
  • Погода у Львові: прогноз синоптиків на тиждень
11:32, 25 березня 2019 р.

Погода у Львові: прогноз синоптиків на тиждень

На мешканців та гостей Львова, які вже зачекалися весняної погоди, цього тижня ще очікує сніг.

Про це повідомляє 032.ua

За прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, погода в межах Львова та на території області обумовлена проходженням атмосферних фронтів від циклону з центром над Румунією.

Сьогодні, 25 березня, у Львові прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Протягом дня та ночі дощитиме, а вночі подекуди обіцяють опади із мокрим снігом. Також вранці на львів’ян очікує слабкий туман, а на окремих ділянках доріг — ожеледиця. Вітер північно-західного напрямку, змінюватиметься від слабкого до помірного. Температура повітря вночі коливатиметься від 2° до -3° тепла, а в день — від до 10° тепла.

Хоча атмосферний тиск падатиме, та відносна вологість повітря істнотно не змінюватиметься.

Завтра, 26 березня, на львів’ян очікує хмарна погода. Синоптики попереджають, що вночі на дорогах можлива ожеледиця. В темну пору доби температура повітря коливатиметься від -2° до 0°, а в день — від 5° до 7° тепла. Вітер північно-західний, від 9 до 14 м/с.

У середу, 27 березня, погода збережеться хмарною, проте з проясненнями. Температура повітря вночі коливатиметься від -2° до 0°. Синоптики попереджають, що вночі на львів’ян очікує помірний дощ зі снігом, а також ожеледиця.Вітер північно-західний, від 9 до 14 м/с. В день температура повітря прогріється до 5°.

За даними ресурсу Sinoptik.ua, у четвер, 28 березня, протягом усього дня у Львові погода буде хмарною. Вранці падатиме сніг, на зміну якому прийде дрібний дощ. Після обіду опадів не обіцяють. Вночі температура становитиме -1°, а вдень температура повітря нагріється до 6°.

У п’ятницю, 29 березня, погода у Львові буде трохи теплішою. До світанку очікується хмарна погода, яка вранці проясниться. Вночі температура повітря досягне 1°, а вдень - 9°.

Читайте також: Вгадайте кандидата в Президента України за обіцянками, - ТЕСТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #погода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...