• Головна
  • У Львові відкрили новий магазин COMFY, — яскравий фоторепортаж із відкриття
Новини компаній
13:00, 16 березня 2019 р.

У Львові відкрили новий магазин COMFY, — яскравий фоторепортаж із відкриття

Новини компаній
У Львові відкрили новий магазин COMFY, — яскравий фоторепортаж із відкриття

У п'ятницю, 15 березня, у Львові на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б відкрили ще один магазин мережі COMFY. Це вже третій магазин ритейлера побутової техніки та електроніки у Львові, де сьогодні можна купити найбільш інноваційну техніку високої якості від всесвітньо відомих виробників легко, швидко і за хорошими цінами.
З нагоди початку роботи нового магазину, ми завітали туди і підготували для вас яскравий фоторепортаж із відкриття.

Розташований магазин COMFY у торгово-розважальному центрі під назвою "Spartak", який відкрили того ж дня.

Знайти магазин у цьому торговому центрі дуже просто. Він на першому поверсі. Якщо ви заходите через центральний вхід, то потрібно повернути ліворуч та піти прямо. Шукайте яскраві букви COMFY біля ескалатора, який курсує між першим і другим поверхом.

Біля магазину встановлена фотозона. Тут дарують фото на згадку за усмішку, а ще пригощають солодощами.

За словами регіонального керівника управління продажів  COMFY Сергія Прокопика, за кілька годин з початку роботи, магазин уже встигло відвідати близько тисячі клієнтів.

Але це й не дивно. З нагоди відкриття нового магазину у Львові, компанія  "COMFY" пропонує відвідувачам знижки на безліч товарів, а ще бонуси.

"Ми намагались не просто зробити звичайне відкриття магазину, а й розважити нашого клієнта і зробити його перебування у нас максимально комфортним.
Зараз ми безкоштовно пригощаємо клієнтів солодкою ватою, робимо поп-корн. На вихідних будемо дарувати подарунки першим ста покупцям. Також продовжимо проводити демонстрацію техніки і пригощати усіх різними смаколиками.

Окрім цього, на період відкриття у нас знижені ціни на 70% асортименту, який є в магазині. Ми це зробили для того, щоб клієнт не просто прийшов подивитись на відкриття, а й вигідно придбав собі техніку, яку захоче", каже Сергій Прокопик.

Придбати техніку та ще й не одну! тут і справді легко, адже в цьому магазині представлено близько 20 тисяч найменувань, серед яких — всі групи товарів побутової техніки та електроніки.

У новому магазині усе органічно продумано до найменших деталей. Магазин загальною площею 900 м² раціонально поділений на кілька секторів, а система навігації зручна, тому ви легко можете знайти те, що вам потрібно.

"Ми зробили усе для того, аби клієнт, який приходить до нас, одразу міг побачити абсолютно весь товар, розповідає Сергій Прокопик. Тому у нас немає колон чи закритих приміщень. Стелажі тут розміщені таким чином, щоб клієнт міг побачити весь асортимент, який є, і піти у ту зону товарів, яка на цей момент його цікавить. Одразу на вході в магазин у нас розташовані інноваційні продукти, тобто ті, які користуються найбільшим попитом на ринку і які є найбільш затребувані серед покупців. В цьому магазині, наприклад, клієнта зустрічає зона смартфонів. Далі можна оглянути фітнес-браслети, смарт-годинники, які користуються попитом і є в тренді".

У магазині також подбали про те, аби процес купівлі був максимально зручним і розмістили товари таким чином, щоб до основного  можна було підібрати і додатковий. Наприклад, біля смартфонів одразу розміщені додаткові аксесуари, починаючи від чохлів, скла до телефону, закінчуючи навушниками та гарнітурою.

Після зони смартфонів клієнти відразу потрапляють у зону кухні.

Тут можна випити кави і оглянути кавоварки, які користуються великою популярністю, а ще подивитись на роботу таких інноваційних продуктів, як  роботи-пилососи.

Поруч розташована техніка, яка обов'язково знадобиться вам на кухні, зокрема, мультиварки, блендери тощо.

По лівій стороні магазину розміщена зона із дрібною побутовою технікою для дому. А також відділ кредитування, який дозволяє клієнту вибрати і подати заявку одразу в декілька банків, що значно пришвидшує процес отримання кредиту.

"Наші клієнти можуть обрати розстрочку чи оплату частинами. В нас є одразу кілька представників від банків-партнерів магазину, аби клієнти мали більший вибір. А ще місця для відпочинку, аби зробити період очікування відповіді від банку максимально комфортним”, каже Сергій Прокопик.

Той, хто має карточку Монобанку, має можливість оформити кредит на товар у магазині без будь-яких документів і нарахувань відсотків за його використання.

"Ми були одними з перших на ринку, хто уклав угоду із Монобанком. Клієнт, який має картку monobank, може оформити в магазині безвідсоткову розстрочку абсолютно на будь-який товар", — каже регіональний керівник управління продажів  COMFY.

Поруч із відділом кредитування розташовані товари із моніторами, принтерами та зона з іграми, де є Sony Playstation, ігрові мишки, клавіатура. А в центрі залу розташовані каси.

"Робоча зона касового вузла створена таким чином, щоб максимально швидко обслуговувати клієнтів.

В нас є декілька кас для того, щоб клієнт, вибираючи якийсь товар, не бігав від одного кінця магазину в другий. Клієнт обрав товар, оплатив його карткою або готівкою, і зразу на столику для видачі товару — отримав", говорить Сергій Прокопик.

У магазині є також відділ для видачі замовлень, які були зроблені покупцями через інтернет-сайт  COMFY. Забрати свій товар тут теж можна легко та швидко, адже коли ви приїдете в магазин, ваша покупка уже чекатиме на вас. Все, що потрібно це підійти до стійки і показати SMS-повідомлення про те, що це ваше замовлення і це той товар, який ви хотіли.

"Для покупців, які приходять забирати товар із інтернет-магазину, у нас навіть є окрема каса, аби їм не треба було очікувати в загальній касі. Також наші фахівці можуть відкрити, продемонструвати товар. Далі ми заповнюємо гарантійні документи і даємо чек. Ми все зробили для швидкості і зручності обслуговування клієнта. Він приходить і за лічені хвилини отримує свій товар", каже Сергій Прокопик.

Також клієнти магазину можуть зробити інтернет-замовлення із самого магазину. Тут є віртуальні полички, завдяки яким ви можете всього лише за кілька кліків знайти потрібний вам товар і дізнатися усе про нього або самостійно, або звернувшись за допомогою до консультанта. А ще за лічені хвилини оформити покупку будь-якого товару, навіть того, якого зараз немає в магазині. Товар ви можете забрати у тій же зоні видачі замовлень або замовити кур'єрську доставку прямісінько до вашого дому.

А ще у Комфі є IT-сервіс, де підготовлені фахівці радо допоможуть кожному покупцеві налаштувати будь-яку техніку чи гаджет, починаючи від завантаження усіх необхідних додатків на телефон, налаштування смарт-годинника, закінчуючи - телевізором.

Також ви можете звернутись до ІТ-експертів і за консультацією. Вони дадуть відповідь на всі ваші запитання, навіть, якщо ви придбали техніку в іншому магазині.

"Будь-яка людина, яка користується гаджетом і має якесь питання по його роботі чи налаштуванні, може прийти до нас, і наші спеціалісти допоможуть у налаштуванні швидко та якісно", каже Сергій Прокопик.

Окрім цього, ліворуч від входу в магазин, можна побачити ноутбуки від найпопулярніших брендів, а в кінці магазину розміщена зона аудіо-, відеотехніки та великогабаритна техніка, зокрема, холодильники, плити, пральні машинки.

Найважливіше, що в Комфі можна не лише оглянути товар і дізнатися про його характеристики у фахівця, а й протестувати його та порівняти з іншими.

"Ми подбали про те, аби у кожній зоні були умови для комфортного тестування товару. Наприклад, телевізори відкриті та доступні. Нам важливо, щоб клієнт міг прийти, подивитися, включити, протестувати та вибрати товар, який йому ідеально підійде", говорить Сергій Прокопик.

Потурбувались у магазині і про наймолодших відвідувачів. Поки батьки обирають покупку для дому, діти можуть весело провести час у спеціально створеній для них зоні. Тут для них облаштували кілька столиків, зручні стільці, залишили розмальовки та канцтовари.

Магазин Комфі працює з 10:00 до 22:00. Якщо ви їдете на автомобілі, то можете припаркувати свою машину на закритому паркінгу. Якщо ж автобусом, то треба виходити на зупинці біля торгового центру “Спартак”.

Нагадаємо, що COMFY — це перший омніканальний ритейлер побутової техніки та електроніки в Україні, лідер за ефективністю в галузі. Станом на березень 2019 року мережа налічує 95 сучасних магазинів нового формату і має три магазини у Львові.

Перший було відкрито на вулиці Виговського 100, а другий у ТЦ “Форум”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#COMFY
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...