• Головна
  • До уваги львів'ян: у неділю буде відсутнє пряме сполучення із Головним залізничним вокзалом
23:07, 15 березня 2019 р.

До уваги львів'ян: у неділю буде відсутнє пряме сполучення із Головним залізничним вокзалом

У неділю, 17 березня, о 18:00 у Львові ремонтуватимуть дорожнє покриття площі біля Головного вокзалу (ліва частина пл. Двірцевої).

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, на час проведення робіт, буде відсутній прямий доступ проїзду до вокзалу.

Упродовж ночі роботи виконуватимуть ШРП Залізничного і Шевченківського районів, які мають завершитись о 8:00 у понеділок, 18 березня.

У зв'язку з перекриттям лівої сторони площі Двірцевої (та, що у напрямку від вокзалу до Городоцької), приватний транспорт не матиме змоги зупинятися на цьому відрізку і "працюватиме на розворот". При цьому, автобуси міжнародного сполучення матимуть доступ заїзду на автовокзал.

Читайте також: З Міжнародного аеропорту "Львів" відкрили другий напрямок по Україні, - ФОТО

Для забезпечення громадського порядку та сприяння оперативному проведенню ремонтних робіт, працюватиме "Муніципальна варта".

Щоб не створювати перешкод для проїзду ремонтної техніки, в разі паркування приватних машин біля місця ремонтних робіт, їх евакуйовуватимуть.

Львів'ян та гостей з інших міст, які в цей час їхатимуть на вокзал, просять звернути увагу на перекриття площі та спланувати свій час прибуття на вокзал з врахуванням відсутності прямого доїзду до вокзалу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,88
42,95
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...