• Головна
  • На вулиці Свєнціцького — Івана Франка виділять смугу громадського транспорту, - СХЕМА
18:14, 14 березня 2019 р.

На вулиці Свєнціцького — Івана Франка виділять смугу громадського транспорту, - СХЕМА

На проблемній ділянці дороги по вулиці Свєнціцького в напрямку центру, де щоранку в заторах простоюють трамваї та приватні автомобілі, встановлять делініатори.

Про це у коментарі кореспонденту 032.ua розповів головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк.

В ранкову годину пік трамваї близько 20 хвилин тратять на затор на ділянці між Академією мистецтв і Стрийським ринком.Делініатори дозволять на 40% пришвидшити рух трамвайних маршрутів№№ 8 та 4”, - розповів Костянтин Баранюк.

Джерело схеми: КБДР

За словами посадовця, делініатори будуть бетонними, їхня висота становитиме близько 14-15 см, а ширина — 20-25 см.

Гумових делініаторів на довго не вистачає і вони швидко нищаться. Європейський досвід показує, що краще використовувати бетонні делініатори”, - пояснив Костянтин Баранюк.

Також спеціаліст відділу паркування зазначив, що пасажирів громадського транспорту щонайменше в 2 рази більше ніж користувачів приватних автомобілів. Тому на проблемній ділянці доцільно відмежувати смугу громадського транспорту і таким чином пришвидшити рух трамваїв.

Додамо, делініатори - це бетонні або гумові конструкції, що відділяють смугу громадського руху від смуги для руху автомобілів.

Нагадаємо, у Львові знову перенесли кінцеву зупинку тролейбусу №13. Ще у вересні через ремонт хідників на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку місце зупинки перенесли на 50 метрів за рухом тролейбуса — на площу Підкови. Проте 13 березня зупинку повернули на звичне місце - біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...