• Головна
  • Як відпочити в Карпатах: список найкращих місць, ресторанів та готелів
Партнерський спецпроект
15:00, 17 вересня 2019 р.

Як відпочити в Карпатах: список найкращих місць, ресторанів та готелів

Партнерський спецпроект
 Як відпочити в Карпатах: список найкращих місць, ресторанів та готелів

Незабутні краєвиди щороку манять українців на відпочинок. Карпати − справжнє природне диво. Зелені ліси, полонини, гірські річка та невеликі водоспади спонукають кожного мешканця чи гостя Львова поїхати на відпочинок у гори. Зробити це не важко, адже до Ужгорода чи Буковеля вдасться легко дістатися автомобілем або на поїзді чи автобусі, що регулярно відправляються з місцевого вокзалу. Через декілька годин Ви вже можете дихати чистим гірським повітрям.

Сайт 032 підготував партнерський спецпроект зі списком місць, які варто відвідати в Карпатах. Усім охочим пропонують заздалегідь забронювати базу відпочинку чи номер в готелі та придбати екскурсії. Тут є пропозиції для шанувальників лиж, сноубордів, майбутніх альпіністів і т.д. Окремою популярністю користується катання на квадроциклах чи конях. Обирайте найбільш привабливий варіант для вас і відправляйтесь на відпочинок у Карпатах зі Львова.

Готель "П'ятий Океан"

 Ті умови, що пропонує готель "П'ятий Океан", кардинально відрізняються від стандартного набору для постояльців. Головний концепт закладу - креатив в кожній деталі, прагнення запам'ятатися назавжди.

 Готель розташований в південній частині Трускавця і сусідить з популярним санаторієм "Карпати". У його створенні проявлена надзвичайна фантазія, всі рішення схильні до вишуканого відбору і гарантовано не знають повторень. Тут сплелися воєдино розкіш і домашній затишок, нетривіальний дизайн і розслаблююча обстановка. Все це дарує високий рівень комфорту кожного відпочиваючого, і відкрито ступає в конкуренцію з найкращими місцями відпочинку на популярних Європейських курортах. Готель містить дев'ять номерів підвищеної комфортабельності, і відкритий для розселення 30 осіб одночасно. Все, що потрібно для повноцінного відпочинку - тут викладено в кращому вигляді, включаючи естетичні та гігієнічні аспекти розселення. Тут розташований ексклюзивний спа-центр, де всі бажаючі можуть поправити здоров'я, почистити організм від токсинів і отримати стійкий заряд енергії перед новими звершеннями на роботі. Релакс вам забезпечать водні курси оздоровлення, парна, лазня, фітобар, професійні послуги косметолога та ін.

 Провести вечірнє дозвілля, вас запрошує ресторан "Я і Ти", який зайняв місце легендарного закладу в Трускавці. Неперевершені страви, виступ зірок естради і справжнє естетичне задоволення від креативного оформлення інтер'єру - все це доступно в будь-який час, коли ви відчуваєте голод по прекрасним враженням!

Програма схуднення та детоксикації “Нафтусечка” в готелі "П'ятий Океан"

“Нафтусечка” – це професійна 10-ти денна програма схуднення та детоксикації на курорті Трускавець. Це комплекс який складається з діагностики, фітнесу, СПА-процедур в готелі “П'ятий океан”, розваг, екскурсій та багато іншого. Пройшовши фітнес-тур “Нафтусечка” Ви знизите вагу тіла, очистите свій організм від шлаків та токсинів, навчитесь правильно харчуватись та підтримувати досягнення навіть після проходження програми. Всі заняття та процедури проводяться під наглядом куратора програми та лікуючого лікаря.

naftusechka.com.ua

Адрес:  Львовская обл., г. Трускавец, ул. Д.Галицкого, 2

Телефон: +38 096 477 21 55

Сайт:http://karpatypremium.com/

Фейсбук: https://www.facebook.com/5ocean.spa.hotel/

Мережа готелів «Велика ведмедиця»

Мережа готелів та котеджів у Яремче «Велика ведмедиця» пропонує комплексні програми для насиченого, повного вражень відпочинку. Ви не просто отримуєте ключі від номера, а розроблений план, у який входять екскурсії, велосипедні та піші походи, катання на конях чи квадроциклах, відпочинок у СПА, лікувальні процедури у термальному басейні, спортивні заняття посеред карпатських краєвидів, вечері просто неба та багато іншого. Оберіть програму, яка найбільше підходить вам:

  • Family – відпочинок для усієї родини: цікаві екскурсії, басейн на висоті 800 м, веселі майстер-класи для дітей;
  • Wellness – ідеальний спосіб розслабитись, набратись сил від унікальної природи Карпат та оздоровчих процедур;
  • Active – незабутні враження від активних розваг та спорту: йога та пілатес на свіжому повітрі, джип-тури, риболовля, рафтинг.

До кожної програми входить проживання у комфортному номері чи котеджі біля лісу, смачні гуцульські сніданки.

Ви також можете скласти свою програму, обравши найцікавіше для вас. Персонал першокласно організує увесь відпочинок, забронює екскурсії, підготує найкращі маршрути, процедури чи інші розваги. Ви повернетесь з відпустки повні сил, натхнення та яскравих вражень.

Мережа готелів «Велика Ведмедиця» пропонує:

  • затишні та чисті номери, продумані до дрібниць;
  • привітний персонал;
  • літні тераси, з мальовничим краєвидом;
  • смачну кухню;
  • басейн з підігрівом;
  • дитячі кімнати;
  • альтанки з мангалом;
  • безкоштовну парковку.

Гуцульська гостинність, неймовірна природа, найкращий сервіс та насичена програма подарують вам яскраві емоції та бажання повернутись сюди знову.

Обери свій стиль відпочинку: Яремче та Буковель.

Адрес: м. Яремче, вул. Вітовського, 5А

Телефон: +38(099)317-32-02, +38(096)740-43-37

Сайт: vedmedycya.com.ua

Instagram: vedmedycya.hotel

Facebook: vedmedycya.hotel

Екстремальні розваги від компанії ZIPLINE це відмінний варіант активного відпочинку в самому центрі ТК Буковель.

ROLLER COASTER ZIPLINE - це гравітаційний спуск по сталевому канату, який підвішений між дерев на висоті до 15 метрів. Забудьте про гонках по прямій - вас чекають круті віражі з різкими підйомами та спусками на швидкості близько 40 км на годину. Поки ви на буковельського Горках навіть не сподівайтеся перевести подих, бо вам тут запропонують подвійне задоволення: спуски по двом різних трасах, які подарують вам Божевільні враження і запаморочливий екстрим! Це розвага підходить для дорослих і дітей. Довжина Roller Coaster zipline становить близько 600 м. Відвідавши Буковельські гірки, Ви отримаєте море крутих і незабутніх емоцій. Чекаємо всіх любителів активного відпочинку між верхніми станціями підйомника 2 і 2R.

Це абсолютно безпечно:

  • Конструкція виготовлена ​​з міцної сталі.
  • Механізм змонтований згідно всіх вимог техніки безпеки.
  • Надається необхідна екіпіровка, шолом і надійні механізми страховки.
  • Швидкість пересування 40 км / год.
  • Довжина спусковий доріжки 500 метрів.
  • Діти допускаються від 30 кг або 10 років.
  • Дорослі до 115 кг.

BIKE ZIP ROLLER COASTER - ще одне приголомшлива екстримальна розвага. Як можна урізноманітнити велопрогулянки? Наприклад проїхатися на велосипеді по канатній доріжці над озером. Адреналін просто зашкалює, відчуття, що ви парите над землею. Bike zip-це можливість покататися на велосипеді по канатній дорозі, простягнутою через озеро Молодості і насолодитися панорамним видом Карпат! Загальна довжина одного проїзду 560 м.

АДРЕНАЛІНОВА ВЕЖА

Адреналінова вежа - це поєднання в одному місці трьох унікальних розваг: Маятник, Rope Jump і тролейна переправа.

Маятник - це найбільша в Україні качеля з дальністю польоту понад 50 метрів. Вас одягають в страхувальну систему, приклацує до ролика, вивозять на цьому ролику над прірвою висотою в 28 метрів, а потім різко отщелкивали від ролика і ви зриваєтеся, і саме тут починається політ, як на гойдалці, але на дуже великий гойдалці!

Rope Jump - це стрибок з вільним падінням з висоти 28 метрів. Найбільший страх - зробити перший крок для стрибка;)

Тролейна переправа - переправа з одного боку озера Молодості на інший. На вас одягають в систему, приклацує до ролика і ви перелітає через все озеро Молодості на великій швидкості і вас оточують нереально круті краєвиди!

Bike Zipline: +38(097)337-44-33, +38(050)337-44-33

Roller Coaster Zipline: +38(095)570-98-98, +38(098)570-98-98

Адреналінова Вежа: +38(068)338-44-33, +38(066)338-44-33

Пошта: [email protected]

Сайт:zipline.in.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Повнота інформації
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...