• Головна
  • Як у Львові планують розширювати мережу електротранспорту
21:22, 11 березня 2019 р.

Як у Львові планують розширювати мережу електротранспорту

Мережа міського електричного транспорту у Львові розшириться - за відповідну ухвалу проголосувало 43 депутати на сесії міськради 11 березня.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Тому в найближчому майбутньому у Львові збільшиться ареал курсування економічного та екологічного транспорту - трамваїв та тролейбусів.

Відповідно до проекту ухвали, у складі проектів реконструкцій вулиць міста, заплановано щодо трамваїв: відновити трамвайну лінію на вул. Коперника (від вул. Сахарова до вул. Бандери), збудувати трамвайні лінії на вул. Нечуя-Левицького (від вул. Чупринки до вул. Котляревського), на вул. Лінкольна (від вулиці Замарстинівської до вулиці Промислової), на вул. Миколайчука (від Промислової до Орлика), на вул. Пасічній (від вул. Личаківської до вул. Медової Печери), на вул. Личаківській (від Пасічної до Винник, частково цей проект буде фінансуватись як самостійний), на вул. Княгині Ольги (від Аквапарку до вул. Трускавецької, і від вул. Трускавецької до вул. Стрийської), на вул. Вернадського (від Стрийської до пр. Червоної Калини).

Читайте також: Як розрахуватися за проїзд у трамваях і тролейбусах Львова по SMS, - ФОТО

Окрім цього, як самостійний проект, збудують трамвайну лінію від вул. Промислової до вул. Б. Хмельницького.

Що стосується тролейбусів, то розширюватимуть і цю мережу: у складі реконструкції вулиці, планують збудувати тролейбусну мережу на вул. Хуторівка; а під час реконструкції самих тролейбусних мереж - збудувати лінію тролейбуса на вул. Кульпарківській (від Антоновича до Городоцької) і на вул. В. Великого (від Тролейбусної до Стрийської), частково як самостійний проект реалізують тролейбусну лінію від Левандівки до Рясного.

Окремо будуть "просувати" проекти будівництва таких тролейбусних ліній у Львові: на вулицях Грінченка - Богдана Хмельницького (від Грінченка до Поліської), на Стрийській (від вул. Вернадського до "Кінг Кросу"), на вул. Вашингтона - Пасічній (від Дж. Вашингтона до Медової Печери), на вул. Виговського (від вул. Патона до Городоцької), на вул. Варшавській (від пр. Чорновола до вул. Панча) та на вул. Панча, на пр. Червоної Калини (від Угорської до Сихівської), у мікрорайоні Новий Львів (від Стрийської до пр. Червоної Калини).

Читайте також: Як працює оплата проїзду по “Bluetooth” у електротранспорті Львова, - ФОТО

Планується також відновити рух тролейбуса по центру Львова, від проспекту Чорновола до площі Петрушевича, а також - запустити тролейбуси з автономним ходом по вул. Городоцькій (від вул. Авіаційної до АС "Західна"), по вул. Чернівецькій та по вул. Пасічній (від Зеленої до Пирогівки). Останні три проекти не потребують додаткового будівництва ліній.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...