• Головна
  • У львівському парку “Залізна вода” покращать благоустрій джерела
15:16, 6 березня 2019 р.

У львівському парку “Залізна вода” покращать благоустрій джерела

В рамках конкурсу “Благоустрій джерел Львова” оновлять джерело в парку “Залізна вода”, що у Сихівському районі.

Як повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міськради, джерело в парку “Залізна вода” дуже занедбане, в ньому забилися стоки, тому саме ця водойма першочергово потребує благоустрою.

Було прийняте рішення визначити переможцем проект ще й тому, що в повній мірі була готова візуалізація проекту, добре складений кошторис. Передбачений момент інклюзії, доступ осіб з інвалідністю, а також молодих мам з візочками. Сподіваюсь, це буде місцина рекреаційного відпочинку та дозвілля мешканців,” - прокоментувала голова комісії екології та природокористування ЛМР Ірина Оршак.

Джерело ілюстрації: інформаційний портал депутатів ЛМР

Автором проекту “Благоустрій джерела в парку Залізна Вода” є Андрій Козицький. Кошторис проекту становить 500 тисич гривень.

У львівському парку “Залізна вода” покращать благоустрій джерела , фото-1

Зазначимо, конкурс “Благоустрій джерел Львова” розпочався у 2017 році. Перший поданий проект уже реалізували. У 2019 році на конкурс подали ще два проекти – джерело в парку “Залізна вода” і джерело “Діви Марії” в парку “Високий Замок”. Щодо облаштування другого джерела, то роботи плануюють погодити з Галицькою райадміністрацією та провести там озеленення.

Нагадаємо, коли журналісти 032.ua були востаннє у парку “Залізна Вода”, то тутешнє джерело перебувало в занедбаному стані, а сама конструкція водойми почала руйнуватися. Також територія неподалік джерела засмічена, адже відвідувачі парку за собою вочевидь не прибирали.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...