• Головна
  • Суд зупинив дію рішення Львівської облради та аукціон з продажу приміщень на Короленка, 7
10:04, 28 лютого 2019 р.

Суд зупинив дію рішення Львівської облради та аукціон з продажу приміщень на Короленка, 7

27 лютого Господарський суд Києва зупинив дію рішення Львівської облради щодо  продажу приміщень на вул. Короленка, 7, а також зупинив проведення самого аукціону з продажу цих приміщень.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

В.о. міського голови Львова Геннадій Васьків скерував листа голові облради Олександру Ганущину з проханням виконати ухвалу про забезпечення позову та не вчиняти жодних дій щодо відчуження комунального майна на вул. Короленка, 7.

Читайте також: Львів прощається із загиблим Героєм Ігорем Гуменчуком

"Ми вважаємо, що це є спільна власність територіальних громад. Тобто все майно, яке належить обласній владі, є спільною власністю територіальних громад. Це приміщення є знаковим для міста Львова. Однією з причин нашої позовної заяви було те, що розпоряджаючись майном спільним Львівська обласна рада приймає рішення однозначно. А це все-таки є заклад освіти", - зауважила директорка юридичного департаменту ЛМР, Гелена Пайонкевич.

Справу по суті ще будуть слухати в Господарському суді, засідання ще не призначення. Сам аукціон, втім, уже має бути зупиненим.

Слід зазначити, що 27 лютого у системі  "Прозорро. Продажі" відбулися торги, де нежитлові приміщення на Короленка, 7 у Львові викупила київська фірма ТзОВ "Горизонт проперті", яка була створена у жовтні 2018 року. 

За даними ЄДР, керівником фірми зазначається Олексій Христич, а засновником - Михайло Логінов. Фірма спеціалізується на купівлі та продажах нерухомості.

Нагадаємо, Львівська облрада вирішила з аукціону продати приміщення на Короленка,7 за 29,3 мільйона гривень. Раніше ці приміщення, де раніше був інтернат, просили передати для діяльності Центру Опіки Сиріт УГКЦ. У зв'язку з цим, львів'яни почали самотужки збирати гроші, щоби викупити лот на торгах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...