• Головна
  • Львів вийде на Всеукраїнську антихутряну акцію
13:12, 23 лютого 2019 р.

Львів вийде на Всеукраїнську антихутряну акцію

У неділю, 24 лютого о 12:00, на площі Ринок у Львові відбудеться Всеукраїнська антихутряна акція "Знімай хутро назавжди!".

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

За словами організаторів акції, всіх небайдужих просять зібратися біля Ратуші та закликати перехожих відмовитися від "кривавого матеріалу".

Учасники події також звернуться до влади з вимогою заборонити хутряні ферми. 

Читайте також: 9 собачок і 4 кицьки чекають на добрих господарів у ЛКП “Лев”, - ФОТО

Одночасно, аналогічні акції за ініціативою "UAnimals" пройдуть у той же день у найбільших містах країни.

Нагадаємо, вже кілька років в Україні триває боротьба за гуманність та відмову від натурального хутра. Зоозахисникам вдалося долучити до світового проекту "Fur Free Retailer" 17-тьох українських дизайнерів: від "Andre Tan" до "Elena Reva", від "LAKE" до "BEVZA". Але на цьому активісти не зупиняються та наголошують, що важлива також відмова від хутра кожної окремої людини.

Зазначимо, що у Львові відбудеться серія тренінгів для поліції та громадських організацій щодо запобіганню жорстокому поводженню з тваринами.

До слова, на підтримку антихутряної ініціативи у "Інстаграмі" запустили аж два тематичних флешмоби. Перший називається "Хутро ношу так", його учасники, серед яких є і відомі українці (наприклад, Христина Соловій), постять фото зі своїми домашніми улюбленцями і таким чином закликають відмовитись від "натуральних" шуб. Інший - "Знімай хутро", учасники якого постять світлини у стилі "ню" із закликами "Краще ходити голим, ніж в хутрі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,19
39,25
EUR
42,68
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...