• Головна
  • Покинутий школяр на кордоні: чим закінчилася ситуація
18:23, 19 лютого 2019 р.

Покинутий школяр на кордоні: чим закінчилася ситуація

Вчительку Львівської школи №98, яка під час шкільної екскурсії в Італію залишила учня десятого класу без нагляду на кордоні, рекомендують звільнити з посади.

Про це у коментарі кореспонденту 032.ua розповіла керівник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

З її слів, до складу комісії, що проводила службове розслідування у справі, входили представники різних структурних підрозділів ЛМР: Служба у справах дітей, центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, а також представники відділу освіти і управління освіти. Вони одноголосно рекомендували притягнути до відповідальності керівника навчального закладу у вигляді оголошення догани.

Читайте також: Масова бійка підлітків на Сихові: працівники "АТБ" неодноразово викликали поліцію. 

“Своїм наказом я рекомендувала звільнити з посади педагогічного працівника. Але оскільки керівник навчального закладу самостійно приймає рішення щодо прийому чи звільнення працівників, то таке рішення повинен прийняти безпосередньо керівник школи. Наскільки мені відомо, зараз вчитель перебуває на лікарняному,”- розповіла Зоряна Довганик.

Коли комісія видала наказ про притягнення працівників навчального закладу до відповідальності, директорка перебувала на лікарняному. Коли керівник повернулася на роботу – на лікарняне пішов вчитель.

Нагадаємо, 13 січня стало відомо, що під час шкільної поїздки в Італію, десятикласника Львівської школи №98 залишили напризволяще на кордоні. У нього не виявилось біометричного паспорта. За словами матері хлопця, у школяра був із собою діючий закордонний паспорт, але не біометричний, а звичайний, який йому помилково дали батьки. Хлопець виявив проблему лише перед проходженням кордону. Відтак, школяру довелося в темну пору доби самостійно добиратися до Львова. Після поїздки хлопець занедужав, внаслідок переохолодження в нього упродовж трьох днів була висока температура. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #школа №98
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...